2777
2789
عنوان

سه ماه بینی امو عمل کردم راضی نیستم 🫠

| مشاهده متن کامل بحث + 488 بازدید | 52 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای دماغ من شبیه مال تو هست

دستغیب میخواستم برم اول جفتشون یه قیمت میگیرن موقع عمل ام مریضا دستغیب و ساریخانی ام بودن

ولی دستغیب بینی دوتا از دوستامو خوب در نیاورده بود ترسیدم

آصفی ام تا چند سال قبل بیتی خیلی کوچیک و فانتزی در میآورد از شانس من یکسالیه بینی رو خیلی زیاد کوچیک نمیکنه قوس طبیعی و نیمه فانتزی ام میده

ورمه تازه ۳ ماههمن خود خرم گفتم نوکش گرد باشه

حالا دکتر من قبلا آنقدر بینی رو کوچیک و فانتزی در میاورد که یه مریض داشت بعد ۱۱ سال اومده بود ترمیم میگفت من خودم به دکتر گفتم خیلی ریز و فانتزی میخوام گفتم تنفس امم بد بشه مشکلی ندارم الان پشیمونم و اینا

بعد به من که رسید دیگه خیلی بزرگ عمل کرد 😭😂

حالا دکتر من قبلا آنقدر بینی رو کوچیک و فانتزی در میاورد که یه مریض داشت بعد ۱۱ سال اومده بود ترمیم ...

طبیعی و قشنگ شده اتافاقا

زیادم عروسکی و قوس زیاد واقعا خز شده

دماغت گوشتی بود ؟خیلی خوب شده بنظرم

گوشتی خیلی بزرگ که فکر کنی نه

ولی نسبت به اینی که میبینی پره هام یه ۳۰ الی ۴۰ درصدی بزرگ تر بوده

نوک بینی امم بنظرم یه ۲۰ الی ۳۰ درصدی کوچیک کرده شاید

دستغیب میخواستم برم اول جفتشون یه قیمت میگیرن موقع عمل ام مریضا دستغیب و ساریخانی ام بودنولی دستغیب ...

ساریخانی میخوام برم

(فکر  چیز خوبه، ولی اگر بیش از حد بشه مثل یه آلودگی میمونه که زندگیتو نابود کنه 

دستغیب میخواستم برم اول جفتشون یه قیمت میگیرن موقع عمل ام مریضا دستغیب و ساریخانی ام بودنولی دستغیب ...

اتفاقا شانست خوب بوده

خیلی کوچیکه قیافه آدم غیر طبیعی ناجور میشه

همونم ۱۱۰ میگیره مث آصفی بیمارستان شفا عمل میکرد یه خانم برازجانی ام بامن تو اتاق بود قبل عمل با سار ...

خیلی کارش درسته

همونم ۱۱۰ میگیره مث آصفی بیمارستان شفا عمل میکرد یه خانم برازجانی ام بامن تو اتاق بود قبل عمل با سار ...

فقط اسمش داریوش ساریخانی هست ؟