2777
2789
عنوان

اگر همسرتون بخواد خونه بخره و به نام خودش کنه شما طلاهاتونو میدین

| مشاهده متن کامل بحث + 19240 بازدید | 472 پست
نمیخوام ته دلتو خالی کنم اما خب زندگی هیچوقت قابل پیش بینی نیست. اگر خدای نکرده مردت به هر دلیلی خوا ...

نه اتفاقا دوست داشتم بیان کردی آره عزیزم پس انداز طلا برای خودم دارم ولی تجربه بهم ثابت کرده باید پایه زندگی رو محکم تر کرد تا دلمون بهش خوش باشه 

طلاهایی هم که دادم شوهرم خودش زحمت کشیده خریده و خونه ای هم که از فروش طلا خرید برای آسایش من و بچه هامه دیگه چی از این بهتر 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقدر زندگیها مزخرف شده

میبینی ؟ 

من زنیم که کار میکنم و خرج خودمو میدم 

آخرش دستمزدم اینه که هیچی تو زندگی برا من نباشه و حتی طلاهای سر ازدواجم بگه چون من خریدم برای منه 

خدا به دلت نور بده عزیز جان 💛💫 برای هم دعا کنیم برای من هم
این حرف ها برای زن های قدیم جواب میده اگه اینجوریه چرا همه رو به اسم زن نکنه 😁منطقیش اینه سه دنگ سه ...

سه دنگ سه دنگ از هرچی که مرد میخره درصورتی که خانوم مهریشو ببخشه 

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

همه رو نمیدادم ولی یه بخشی از طلاها رو می دادم

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

اسم بزنه که چی بشه ؟

بعضیا میگن سه دانگ حالا از کجا میدونی نصف پول خونه رو میخواد بده ؟

در ضمن اگه اینطوره تو هم میخوایی تو اون خونه بشینی باید خودتم از خودت پول بذاری نه از پولی بهت دادن 

اینم قبول میکنید ؟

همان ذوالفنون 

من بودم میدادم طلاهامو...درواقع اینکارو کردم

طلاهامو دادم و خونه هم خریدیم

فعلا که به نامه همسرمه

توی ثانیه به ثانیه های زندگیم خدا رو  با تمامه وجودم حس کردم...وازش ممنونم که توی فراز و نشیبهای زندگیم همیشه یارو یاورم بوده...ازش ممنونم که حبِ ائمه رو توی دلم قرار داده...خداجونم ازت متشکرم که منِ بنده ی ناچیزت رو با وجودِ تمامِ گناهاش تنها نگذاشتی ...من همیشه به تو محتاجم لحظه ایی و آنی مرا به حاله خودم وا مگذار❤❤❤🙏🙏🙏

والا ما خونه داریم،ولی شوهرم،از دیروز پیله کرده میگه نصف طلاهاد رو بفروش و بقیه ی پولش رو هم من بدم یه خونه برا خودت بخر 

منم موندم چکار کنم

فقط 22 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همیشه توی آسمون، از یه ارتفاعی به بعد،ابری وجود ندارد، پس اگه آسمون دلت ابری شد،با ابرا نجنگ! فقط کمی اوج بگیر.
عه😁طلا چی موقع طلاق آقا می‌تونه برداره؟

آره اگر فاکتور به نام‌خودش باشه یا ثابت کنه پولشو اون داده به عنوان محب میتونه پس بگیره مگر قبل اینکه دادگاه بفهمه طلا رو بفروشی تبدیل به چیز دیگه ای کنی اکر فاکتور به اسم‌خودت باشه