2777
2789

رفتیم پیش خانومه که ارایشگره رسما توهین کرد گفت عروسو باید سبزه کنیم شاید عکساتون سیاه سفید نشه ناراحت شدم قراردادمو لغو کردم شوهرمم خیلی ناراحت شد با اینکه پول بیعانه گرفته بود گفتم لغو دیگ نمیام شمام برین حرف زدن یاد بگیرین شوهرم پوستش سبزه تنده ولی صاف صاف مث اینه چشاش درشته ابرو مشکی حس میکنم حسودیش شد قدش بلنده همیشه هم پیرهن شلوار میپوشه و کتش تو دستشه خیلی باکلاسه اصلا چرا اینجور گفت شوهرم ک چیزی نگفت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بی شعور بوده بی شعوووور من ی بار برای چاقی رفتم داروخانه سرلاک بگیرم شنیده بودم خوبه بهم گفت بجای خرید سرلاک برای چاقی پوستتو درست کن زنیکه نفهم حیوان انقدر دلم شکست اشغال مثلا دکتر داروخانه بود بی شعور

همینکه لغو کردین، جوابشو گرفت. چیزی ام که زیاده آرایشگر

بیعانه هم ۲تومن بود ولی اینکه جلو شوهرم همچین کاری کردم شوهرم خیلی خوشحال بود و هی تعریف میکرد منم عصبی همین ک شوهرم خوشحال شد برام کافیه حاضرم برم پیش صغری ارایشگر محل ولی پیش این نرم دیگه

بیعانه هم ۲تومن بود ولی اینکه جلو شوهرم همچین کاری کردم شوهرم خیلی خوشحال بود و هی تعریف میکرد منم ع ...

بیعانه رو پس نداد؟؟؟

برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟