2777
2789
عنوان

اگر همسرتون بخواد خونه بخره و به نام خودش کنه شما طلاهاتونو میدین

| مشاهده متن کامل بحث + 28137 بازدید | 593 پست
بااین اوضاع طلا سرمایه گذاری طلا بهتره....بگواون پولم بده باهاش طلابخریم....

طلام زیاده 

میگه طلا به حد کافی کشیده بالا ،خونه نه هنوز

میگه من بازم کم کم میخرم برات

فقط 22 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همیشه توی آسمون، از یه ارتفاعی به بعد،ابری وجود ندارد، پس اگه آسمون دلت ابری شد،با ابرا نجنگ! فقط کمی اوج بگیر.
من خودمم این کارو کردم طلا دادم و پول جهیزیه رو دادم فقط برای اینکه یه ۵۰ متری بخرم

خیلیم عالی . بقیه فک میکنن نگه دارن اگه بخوان جدا شن میتونن ببرن . وگرن قانون هدیه میشه و میتونه پس بگیره . 

۵۰ متری چند خریدی؟ کجا؟ قیمت؟

با احترام🙏زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من باشم نمیدم خودش بره خونه بخره مگه چیزی رو که هدیه میدن باید پس بگیرن بیخوده

خوب ترین ادمهابیشتر به دست خودشان می میرند فقط برای اینکه از بقیه فرار کنند و انها که باقی می مانند هیچ وقت درست درک نمیکنند که چرا کسی باید از انها فرار کند🏃🏃 👣👣👻✌

آره هستن.حتی به زور برام میخره .واسه چک ماشین خودم به زورپلاک زنجیرمو فروختم فرداش رفت پسش بگیره طلا ...

خوشبخت باشی همیشه سایه اش بالا سرت تو چند تا پسر بیار بذار دخترامون بازم ببینن از اینجور مردا دمش گرم واقعا 

من ی گوهی خوردم طلاهامو دادم خونه را به نام من کرد حالا روزی 700 بار میگه خونه به نامت زدم😐تامیگم طلام قشنگ بودن فلان بودن میگه خونه به نامت زدم خلاصه ما رو نموده

چقدر زود دیر شد، حیف💔
خودت شوهرتو بهترمیشناسی اگه دوباره میخره بهش بده.من همه طلاهامو واسه ساخت خونه فروختم بعدش بیشتر برا ...

نمیخره 

خانوادشم عادت ندارن چیزی به نام زن کنن 

دلم از این میسوزه که شاغلم و کار میکنم و خرج خودمو میدم 

انگار کلفت مفت گرفتن 

کار بیرون مار خونه با خودمه 

از طرفی دوست ندارم بدم و از طرفی به غرورم برخورده و دوس دارم بندازم جلوش و دیگه بهش محل سگم ندم 

خدا به دلت نور بده عزیز جان 💛💫 برای هم دعا کنیم برای من هم
اگه به فکر اینی ک جدا شدی بتوتی ببری ک خب هدیه هم میتونه پس بگیره !!

عزیزم من تجربه بهم ثابت کرده به نور چشمتم صد اعتماد نکن ... در ضمن من همسرم وقتی طلا هم خرید برام فاکتورشو داده به خودم 

پس هیچکدوم بخاطر مسائل مادی به جدایی فکر نکردیم ولی زندگی هزار جور بالا و پایین داره

بله گفتم به یکی دیگه تو صفحه های بعد ولی به شرطی که فاکتور به اسم‌آقا نباشه

ببین بنظر من اسی نباید طلاش رو بده..

باید ببره با یه طلای دیگه تعویض کنه..

فاکتور جدید بگیره..

بذاره بانک

و تمااااام...

چه معنی میده که بخواد بده بابت خونه‌‌ای که هیچ سهمی توش نداره!

که اگر داشت هم نباید طلا رو میداد...

باز هم باید از هبه بودن درش بیاره...

فاکتورها رو داشته باشه...

عکس بگیره...

بعد اونوطلای تعویضی رو بفروشه 

پول بره به حساب خودش، از حساب خودش بده به فروشنده و به نامش بخوره..

وگرنه بعدها همون خونه هم شوهره میتونه ازش بگیره...

ماکارون هستم:)

عزیزم کادوهارو با رضایت براتون خرید.مگه کادو رو پس میگیرن؟!!به همسرت بگو به فامیل و دوستات کادو میدی ...

مردها ۹۹درصد همیننن..

اسمشه طلا خریدم برای زنم!

پس اندازه برای آینده خودشون...

اون رو طلای خودشون میدونن..نه زن

خوشبخت باشی همیشه سایه اش بالا سرت تو چند تا پسر بیار بذار دخترامون بازم ببینن از اینجور مردا دمش گر ...

ممنون عزیزم شماهم خوشبخت باشی‌دوتا پسر دارم نمیدونم شبیه باباشون بشن یانه.خیلی دوست دارم مثل باباشون عاشق زن وخانوادشون باشن

واقعیت اینه که این مواقع نتیجه نمی‌ده این موضوع بین زن و شوهر و دلخوری پیش میاد ودرآخرهم به نام مرد ...

حقیقت اینه که شوهرم مرد خوبی نیس :)

خدا به دلت نور بده عزیز جان 💛💫 برای هم دعا کنیم برای من هم
ببین بنظر من اسی نباید طلاش رو بده..باید ببره با یه طلای دیگه تعویض کنه..فاکتور جدید بگیره..بذاره با ...

زتدگی مشترکه دعوا که نیست تو خودت راضی میشی مثلا با پول خودت برا شوهرت طلا یا کادو بگیری وقتی کارت لنگ‌بود چیزایی که تو با پول خریدی رو بهت نده در صورت نیاز ؟نمیدونم حقو به کی بدم ولی دیگه اون مال برا خانمه همونجور که بعد طلاق خانم‌میتونه جهیزیه اشو ببره آقا ام‌میتونه طلاشو پس بگیره

اگه به فکر اینی ک جدا شدی بتوتی ببری ک خب هدیه هم میتونه پس بگیره !!

برای جدا شدن نیاز به پول داره...

(اگر روزی اتفاق بیوفته)، میفروشه و خرج میکنه!

جدا هم نخواد بشه، شوهره بمیره، ایشون از خونه نهااااایت یک چهارم ارث ببره اگر اونم بچه نداشته باشه...

بعد شما نقد شوندگی خونه با طلا رو یکی میدونی؟!

ایشون باید یه پشتوانه داشته باشه، پشتوانه اش هم طلاهاش و پس اندازشه

این حرف ها برای زن های قدیم جواب میده اگه اینجوریه چرا همه رو به اسم زن نکنه 😁منطقیش اینه سه دنگ سه ...

شاید اگه همه اینجور فکر کنیم دعوای زن و شوهری کمتر بشه

هرچی ساده تر بگیری زندگی قشنگتر میشه

كاش احساسات زن ها رو انقدر ساده نميگرفتيم. احساسات يك زن تمام دارايي اوست. وقتي احساسات يك زن رو ناديده ميگيري شايد يك بار يا دو بار يا حتي سه بار دلش بشكنه و غصه بخوره و بعد ببخشه اما بار چهارم ديگه نميبخشه،نه ميبخشه و نه ديگه اون ادم سابق ميشه