2777
2789
عنوان

اگر همسرتون بخواد خونه بخره و به نام خودش کنه شما طلاهاتونو میدین

| مشاهده متن کامل بحث + 19252 بازدید | 472 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم شما شریک زندگی همدیگه اید نه رغیب زندگی

خونه برای هر دوتونه و فرق نمیکنه به نام کی باشه

كاش احساسات زن ها رو انقدر ساده نميگرفتيم. احساسات يك زن تمام دارايي اوست. وقتي احساسات يك زن رو ناديده ميگيري شايد يك بار يا دو بار يا حتي سه بار دلش بشكنه و غصه بخوره و بعد ببخشه اما بار چهارم ديگه نميبخشه،نه ميبخشه و نه ديگه اون ادم سابق ميشه

دادم هم مال خودم هم مال عروسیم و ۶ دنگ به نام خودش زد من هم اعتراض نکردم به رو خودم نیاوردم حتی مادر شوهرم زنگ زد کلی آدم سوزونی که به نامت نکرده و..‌

سال بعد خونه رو عوض کرد و ۶ دنگ به نامم کرد گفت امتحانت رو پس دادی خیالم ازت راحته

ما زنها به جز چند تا تکه طلا مگه چی داریم تو زندگیشون

دلتون هوای سفر کرده 🏞️🏖️با ما با هر بودجه ای میتونید سفر های خاطره انگیز را تجربه کنید😎🤩.حتی اگر پیاده هستی سفر کن در ماندن می پوسی.سفر سالم ترین اعتیاد است ✈️🚕🚎🚂.سوالی داشتید در خدمت شما عزیزان هستم . آژانس ویهان سیر ۰۱۱۴۴۲۵۳۸۸۷ فقط بگین از نی نی سایت هستین تا تخفیف بگیرید اسم منم یادتون بمونه 😉رویا هستم😍 

نه مگر اینکه سه دنگ رو به نام من بزنه

حتی اگه خودش خریده باشه ؟ 

پس چرا همسرم زورم میکنه که بدم و میگه خودم خریدم 

منم فک میکردم شاید مشکل از منه 

خدا به دلت نور بده عزیز جان 💛💫 برای هم دعا کنیم برای من هم

بله من دادم حتی طلاهایی که خانوادم خریده بودن برام مهم نیست مال منو اون نداره نمیدونم چراخیلی دوسش دارم وقتی اون خوشحال باشه انگار دنیا برامنه

آدمک خرنشی گریه کنی کل دنیا سراب است بخند.....    آن خدایی که بزرگش خواندی مثل توتنهاست بخند..... (دوستای مجازیم تروخدا هرکدومتون تونستید برای آرامش دل خستم دعاکنید) 
آره ده بار طلاهامو فروخته بعد بیشترشو خریده مادیات برام مهم نیست مطلقا علاقه ای به طلا ندارم

نمیخوام ته دلتو خالی کنم اما خب زندگی هیچوقت قابل پیش بینی نیست. اگر خدای نکرده مردت به هر دلیلی خواستی ازش حدا بشی. چبزی داری که بتونی بهش تکیه کنی و زندگی خودتو بسازی و وابسته نباشی؟ 

حتی اگه خودش خریده باشه ؟ پس چرا همسرم زورم میکنه که بدم و میگه خودم خریدم منم فک میکردم شاید مشکل ا ...

عزیزم اون هدیه عروسی هستش و وظیفه خودش یا خانوادش هست ..مثل این میمونه که مامانت بیاد بگه جهازتو بده من ببرم چون خودم خریدم

دلتون هوای سفر کرده 🏞️🏖️با ما با هر بودجه ای میتونید سفر های خاطره انگیز را تجربه کنید😎🤩.حتی اگر پیاده هستی سفر کن در ماندن می پوسی.سفر سالم ترین اعتیاد است ✈️🚕🚎🚂.سوالی داشتید در خدمت شما عزیزان هستم . آژانس ویهان سیر ۰۱۱۴۴۲۵۳۸۸۷ فقط بگین از نی نی سایت هستین تا تخفیف بگیرید اسم منم یادتون بمونه 😉رویا هستم😍