2777
2789
عنوان

اگر همسرتون بخواد خونه بخره و به نام خودش کنه شما طلاهاتونو میدین

| مشاهده متن کامل بحث + 18496 بازدید | 460 پست

از کسی که داره جدا میشه از من به تو نصیحت به هیچ وجه قبول نکن

اون طلاها مال خودتن حتی اگی پولشونو اون داده باشه و فاکتور به نام خودش باشه

از حقت نگذر

داری تو زندگیش زحمت میکشی و جوونیتو براش میذاری

حداقل سه دونگ سه دونگ باید باشه

چُم چی بگم🤷

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نفروشین طلا گرون میشه خونه راکده

الان نه عزیزم 

الان اصلا شرایطش نیس 

اما برنامه ریزی میکنه رو طلاهای منم 

خدا به دلت نور بده عزیز جان 💛💫 برای هم دعا کنیم برای من هم
عزیزم اون هدیه عروسی هستش و وظیفه خودش یا خانوادش هست ..مثل این میمونه که مامانت بیاد بگه جهازتو بده ...

ربط نداره تو وقتی بخوای طلاق بگیری میتونی جهیزیه اتو از خونه شوهر ببری چون سیاهه ازدواجه😐اومدی مثال بزنی بدتر خرابش کردی

اگه بگه نه چی ؟ تو خانوادشون اصلا به نام زن چیزی نمیزنن

خب منم طلاهامو نمیدم. البته من شوهر خودمو میگم و با توجه به شناختی که ازش دارم میگم. اونم مطمئنم که قبول میکنه. حتی اگه بگم شش دونگشو به نام من بزن.

اگه مهمون خونه ای بودید و صاحبخونه براتون چای آورد، رد نکنید‌؛ شاید این تنها چیزی باشه که برای پذیرایی داره..... حواسمون به دستهای خالی باشه.... 🤲یادمان باشد زنگ تفریح دنیا همیشگی نیست؛ ساعت بعد، حساب داریم....
عزیزم شما شریک زندگی همدیگه اید نه رغیب زندگیخونه برای هر دوتونه و فرق نمیکنه به نام کی باشه

این حرف ها برای زن های قدیم جواب میده 

اگه اینجوریه چرا همه رو به اسم زن نکنه 😁

منطقیش اینه سه دنگ سه باشه

دلتون هوای سفر کرده 🏞️🏖️با ما با هر بودجه ای میتونید سفر های خاطره انگیز را تجربه کنید😎🤩.حتی اگر پیاده هستی سفر کن در ماندن می پوسی.سفر سالم ترین اعتیاد است ✈️🚕🚎🚂.سوالی داشتید در خدمت شما عزیزان هستم . آژانس ویهان سیر ۰۱۱۴۴۲۵۳۸۸۷ فقط بگین از نی نی سایت هستین تا تخفیف بگیرید اسم منم یادتون بمونه 😉رویا هستم😍 

اره دادم خرید بعدا دوباره برام طلا گرفت 

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

ربط نداره تو وقتی بخوای طلاق بگیری میتونی جهیزیه اتو از خونه شوهر ببری چون سیاهه ازدواجه😐اومدی مثال ...

عه😁

طلا چی موقع طلاق آقا می‌تونه برداره؟

دلتون هوای سفر کرده 🏞️🏖️با ما با هر بودجه ای میتونید سفر های خاطره انگیز را تجربه کنید😎🤩.حتی اگر پیاده هستی سفر کن در ماندن می پوسی.سفر سالم ترین اعتیاد است ✈️🚕🚎🚂.سوالی داشتید در خدمت شما عزیزان هستم . آژانس ویهان سیر ۰۱۱۴۴۲۵۳۸۸۷ فقط بگین از نی نی سایت هستین تا تخفیف بگیرید اسم منم یادتون بمونه 😉رویا هستم😍