2777
2789
عنوان

برای همچین مجلس عروسی خیلی زورم میاد پول بدم پام هم نمی کشه برم

| مشاهده متن کامل بحث + 52399 بازدید | 322 پست

ما هم داشتيم توي فاميل ك حتي مدتي از ايرانم رفتن و برگشتن عروسي گرفتن خب همه هم رفتن و هديه دادن 

شما بنظرم ي بهانه اي جور كن نرو حس بد نداشته باشي اين مجالس واسه اينه ادم دو سه ساعت بره خوش باشه نه عصباني

بله خودمم عكس پروفايلم حذف كردم تا خود سايت برام عكس بذاره

شما میرید تالار شام و میوه و شربت میخورید و یکم می‌رقصید خب پول اینا رو میدید

فکر کردی بقیه پول بکارت باکره میدن؟ 

جشن تولد میری مسخره اس؟ 

رستوران میری پول میدی مسخره و فیکه؟ 

چه تاپیکی زدیا اسی

زندگی مینیمالیستی چجوریه؟  یعنی شکرگزار آن چه به دست آورده ای باشی ، همه نعمت هایت را بپذیری ، قدر داشته هایت را بدانی ، از همه آن چه داری محافظت کنی ، بدون چیزهای غیر ضروری زندگی کنی، با خودت در صلح باشی و از همه چیز به بهترین شکل استفاده کنی🌾اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من از عقد مستقیم رفتم خونه مادرشوهر و یک خونه کامل در اختیارم بود ۹ ماه بعد عروسی گرفتیم و رفتیم خون ...

شما هم عروسی فیک گرفتی بی تلبیت😆

خدایا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم، در دانستن تو آرامشیست و در ندانستن من تلاطمهاست، تو خود با آرامشت تلاطمم را آرام ساز🙏🙏
چون می خوان عروسی نبودهالکی از مردم پول جمع کننمن که برای عروسی فیک یک ریال هم نمیدم

ما همین چند وقت پیش عروسی داییم بود 

پولی که خرج کردن ۵۰۰ تومن بیشتر از پول کادوها شد 

چه جمع کردنی؟😐

She is working on a bio…

ولی من یه دوست خیلی خیلی نزدیک و عزیزی داشتم دانشجو تهران شد همونجا هم باکسی آشنا شد بعد عقد پدرشوهرش نزاشت بره خوابگاه دوسال خونه پدرشوهرش موند تا درسشون تموم بشه و تمام این مدت شبا اتاق خواهرشوهرش خوابید  

من حسابم زِ همه مردم این شهر جداست/من امیدم به خدا، بعدِ خدا هم به خداست
من از عقد مستقیم رفتم خونه مادرشوهر و یک خونه کامل در اختیارم بود ۹ ماه بعد عروسی گرفتیم و رفتیم خون ...

نه ماه خوبه 

فکر کنم اینا چهار سال است تو اون خونه ان

مادرشوهره هم همه جا میگه 

طبقه ی  بالا را دادم عروسم درس بخونه

من میگم  درس را که خونه ی پدرش هم می تونست بخونه

اینایی که گفتین چه ربطی داشت؟مراسم عقد نگرفتن دلیل نمیشه عروسی نگیرین...اینکه چندسال عقدن و کجا هستن هم ابدا به کسی ربطی نداره...نمیخواین کادو بدین دیگه اسمون ریسمون نبافین...از ترس اینکه نگن چه خسیس هزارتا عیب خیالی بافتی و چسبوندی....

در مورد کی حرف میزنی؟

شاید جاری 

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave