2777
2789
عنوان

برای همچین مجلس عروسی خیلی زورم میاد پول بدم پام هم نمی کشه برم

| مشاهده متن کامل بحث + 23864 بازدید | 322 پست

عزیزم تمام این مسائل واقعا شخصی هست و بخود عروس و داماد ربط داره قشنگم 

ان شاللع خوشبخت بشن 

شاید دوست داشتن لباس عروس و دامادی هم بپوشن دیگه و الان شرایطشون براسون فراهم شده گلم 

براشون دعای خیر کن ک ان شالله خوشبخت بشن 

شماهم میتونی نری عزیزدل❤️

خداجونم به بزرگیت قسم مادرمو شفابده لطفا 🙏💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستان عروسی یعنی چی؟ منظورم اینه براچی از قدیم مردم عروسی میگرفتن؟

یه مهمانی برای اعلام اینکه دو نفر ازدواج کردن

قدیما صد مدل جشن بله برون و عقد کنون نبود به حالت امروز

غرق در نیل چه اندیشه کند باران را...
یه دوربین کار بذار ببین اگه واقعا درس میخونه،برو عروسیش

🤣🤣🤣 عالی بود 

زندگی مینیمالیستی چجوریه؟  یعنی شکرگزار آن چه به دست آورده ای باشی ، همه نعمت هایت را بپذیری ، قدر داشته هایت را بدانی ، از همه آن چه داری محافظت کنی ، بدون چیزهای غیر ضروری زندگی کنی، با خودت در صلح باشی و از همه چیز به بهترین شکل استفاده کنی🌾اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

نه ماه خوبه فکر کنم اینا چهار سال است تو اون خونه انمادرشوهره هم همه جا میگه طبقه ی بالا را دادم عر ...

عزیزم خب به شما چه

چرا انقدر درگیرشی؟؟؟

دقیقا تاثیرش رو زندگی شما نفهمیدم

خدایا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم، در دانستن تو آرامشیست و در ندانستن من تلاطمهاست، تو خود با آرامشت تلاطمم را آرام ساز🙏🙏

جالبه که تا اینجا همه با هم هم عقیده بودن

اگه مهمون خونه ای بودید و صاحبخونه براتون چای آورد، رد نکنید‌؛ شاید این تنها چیزی باشه که برای پذیرایی داره..... حواسمون به دستهای خالی باشه.... 🤲یادمان باشد زنگ تفریح دنیا همیشگی نیست؛ ساعت بعد، حساب داریم....

رونالدو با اون همه عظمتش بعد از ۶ تا بچه تازه نامزدی کرده بعد این جا صغری خانم از دوره بربریت ناراحته فلانی چرا میخواد جشن ازدواج بگیره

فقط 30 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

درود بر آنان که هيچ نامی ندارند ولی آبروی زمین‌اند ... 🌺

🤦🤦🤦🤦الان بنظرت کسی عروسی اورجینال میگیره؟اکثرا ک عروس هستن بعد عقد میکنن حالا باز ما اول عقد کرد ...

من والا بنا به حرف های استارتر گفتم وگرنه من در مورد خواهرزاده های خودمم که مثل دخترم هستند هم نظر نمیدم!!

خدایا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم، در دانستن تو آرامشیست و در ندانستن من تلاطمهاست، تو خود با آرامشت تلاطمم را آرام ساز🙏🙏