2777
2789
عنوان

برای همچین مجلس عروسی خیلی زورم میاد پول بدم پام هم نمی کشه برم

| مشاهده متن کامل بحث + 58237 بازدید | 362 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من که شهر اونا نیستمولی متاسفانه تو اون شهر کوچیک جوری است انگار داری تو شیشه زندگی می کنی همه از هم ...

خب بازم توجیه نمیکنه این دخالت هارو 

شهر کوچیک باشه

همه اقوام هم باشن

همه بشناسن همو

بابا به ماچه

طرف دوست داره اونطوری زندگی کنه

ماخیلی ادم کول و باحالی باشیم زندگی خودمونو جمع میکنیم

حال روحیم خوب نیست...باهم بحث نکنید .... زبونم تند و تلخه... بد جوابتون میدم ناراحت میشید...دیگه هیچی خوش حالم نمیکنه...وعده آینده به من ندید...مثلا نگید ان شالله تو هم یه روزی به این شرایط بررسی خدا بهت خونه ماشین میده....چرا از اینده نامعلوم صحبت میکنید؟از زمانیکه معلوم نیست ایا اتفاق بیفته یا نیفته...مخاطبتونو احمق فرض نکنید...با این حرفات فقط سرم شیره میمالید

فکر کن بری یه رستوران لاکچری و موزیک زنده شام بخوری خوبه یا بری یه عروسی پذیرایی بشی خواستی برقصی کل ...

مجلس های اونجا قبلا رفتم عزیزم

اصلا اینجوری نیست

اتفاقا رستوران لاکچری میرم با دل و جون هم پول میدم

ولی عروسی های اونجا  خیلی جمعیت زیادی تو فضای کم

همون اول هم  با دفتر و خودکار میان جلوت 

یکی از فامیلا عقد کرد بعد نه تنها کسی رو دعوت نکردن بلکه مهمونی یا پاگشایی هم نشد که آشنا بشیم با عر ...

خودتون میگید فرهنگ و عرف هر منطقه فرق داره

خب فرهنگ شما میپذیره دیگه مسله ای نیست بری ۱۰ باره کادو بدین 

چون می خوان عروسی نبودهالکی از مردم پول جمع کننمن که برای عروسی فیک یک ریال هم نمیدم

اینقدر بدم میاد از اینجور ادمها پسر عموی منم خیلی زرنگ بود پول عروسی رو از پدرش گرفت بعد رفت خونه خرید گفت عروسی نمیگیرم بعد پررو پررو تو خونه باباش یه جشن کوچیک میوه وشیرینی بدون شام گرفت که براش کادو ببرن مامانم اینا هم رفتن و بردن اونوقت عروسی خواهرام با اینکه دعوتشون کردیم تو تالار فقط چون یه کدورتی بین عموموبابام بود نیومدن که کادو ندن از بس که خسیسن گوه تو ادمهای پررو 

تو هم برو بخور بریز بپاش عن هم نده عروسیدوس داشتن گرفتن برای خودشون مگه عروسی برای کادو گرفتنه 

درقیامت شاید از عاشورا از ما سوال نشود ولی قطعا در مورد غزه باز خواست خواهیم شد.از رنج غزه بنویسید شاید در قیامت از عذابتان کم شد  

خوب عقدشون خودمونی بوده

الان میخان عروسی رو جدی بگیرند...

خوب دختره دانش آموز بوده الان دانشجو شده...اون بالا هم درس میخونه هم با نامزدش بوده...خوب وسیله هم گرفته باشند...باور کن یه جورایی حس فضولی میاد از حرفاتون...به کار کردم چیکار دارید...به عده بعد چند وقت که هم خونه شدن عروسی میگیرن...مهم شرایط خودشونه...عروس رفتن و کادو بردن هم یه جور بده بستوته...

میتونید به.نه جور کنید و نرید...ولی بهتره تا زمانی که سبک زندگی بقیه آسیب نمیزنه بهمون... سرمون رو از زندگی مردم بکشیم بیرون...

افوض امری الی الله...