ماجرا از این قراره که برادرم یکی دو روز هست که سرمایه سخت خورده.من دیروز فهمیدم هنوز خوب نشده و خوب چون کارمندان تا ۴ اداره بودم.بلافاصله که از سرکار اومدم واسش سوپ درست کردم و زنگ زدم چند دقیقه پیش که شامل نخوره تا براش ببرم.انگار خواب بوده و جواب نداد
اینا خوبی نیست ی جوری توهینه یعنی تو زن نیستی سوپ درست کنی من درست میکنم حقش بوده زن داداشه جواب خودشیرینیش رو داده راست میگی دوتا آب میوه بگیر برو.وقتی خونه زن داره لزومی نداره تو غذا دستت بگیری ببری
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نه عزیزم اینا موزی گری در قالب خوشگله.وگرنه زن خونه سالمه.اخه بعضیا هم خیلی اصرار دارن به داداششون بفهمونن که زنت به حد کافی مراقبت نیست خودشیرینی میکنن.اگر زنش هم مریض بود یا حالا شرایط دیگه ای داشت کارش خیلی قشنگ بود ولی در جایی که زن خونه سالمه این چه حرکتیه؟؟کسایی که از این حرکت دفاع میکنن همون فتنه هایی هستن که دائم عروس رو میچزونن😄
وای خدا زبون نیست که نیش ماره والا با این کامنتای شما آدم مطمن باشه ایراد از خانواده شوهر نیست عروسا ...
عزیزم شما خودت یا خواهر شوهری، یا خواهر شوهر بدذات گیرت نیومده،دخالتای ریز ریز رو ندیدی که اینجور قضاوت می کنی. خواهر شوهرا همیشه میخوان خودشونو مهربونتر و با محبت تر و دلسوزتر از زن داداششون نشون بدن... در صورتی که فقط خواهر شوهرا و گاهی مادرسوهرا چنین رفتارایی رومی کنن... چرا اسم عمه ها بد در رفته، تا نباشد چیزکی مردم نگویند چیزها.
عزیزم شاید چون تو همچین ضربه ای از خواهرشوهرت خوردی دلیل نمیشه بیای اینو به همه بچسبونی برادر وقتی ز ...
قرار نیست قطع رابطه کنه. ولی وقتی خود طرف زن داره و زنش انقدر فهم داره که مراقب و پرستار شوهرش باشه این رفتارا واقعا کاسه داغتر از اشو بودنه. طرف برا بچه خودش اینکارارونمی کنه اما برای برادرش از سر دلسوزی و محبت 😏اینکار رو می کنه
من از شما تشکر میکنم مرسی مهربون اما داداش که زن گرفت دلسوزی در حد تلفن به خودش بیشتر از این کاری نک ...
خدایی شماها با خواهر شوهراتون یا زنداداستون اینجوری رفتار میکنین؟من زنداداش ندارم ولی اگه بدونم خواهر سوهر یا بچش سرما خوردن، زنگ میزنم یه احوالی میپرسم،ببینم چیزی لازم دارن یا نه، بهشون میگم که میتونم براشون سوپ یا غذا بپزم یا حتی شوهرم ببرتشون دکتر. چه برسه به داداشم.