ماجرا از این قراره که برادرم یکی دو روز هست که سرمایه سخت خورده.من دیروز فهمیدم هنوز خوب نشده و خوب چون کارمندان تا ۴ اداره بودم.بلافاصله که از سرکار اومدم واسش سوپ درست کردم و زنگ زدم چند دقیقه پیش که شامل نخوره تا براش ببرم.انگار خواب بوده و جواب نداد
عزیزم شاید چون تو همچین ضربه ای از خواهرشوهرت خوردی دلیل نمیشه بیای اینو به همه بچسبونی برادر وقتی ز ...
بخدا قسم که رابطه ام با خانواده شوهرم جوریه که همه مارو میبینن تو فامیلتون دنبال عروسی مثل منن برا پسراشون قطعا یسری دلخوری های ریز هست ولی کلا کلا خیلی خوبیم با هم.نمیدونم دارم از زاویه دیگه ای هم بهش نگاه میکنم خیلی هم کار اسی بد نبوده ولی خب ی چیزی بوده که عروسشون ناراحت شده.مثلا شاید خودش سوپ پخته بوده یا به قول دوستان نیتی پشت کارش بوده بهرحال من باشم با اطلاع قبلی اینکار رو میکنم.وقتی بیشتر به قضیه نگاه میکنم میبینم هم میتونه بد باشه هم نه بستگی به دو طرف داره
خدایی شماها با خواهر شوهراتون یا زنداداستون اینجوری رفتار میکنین؟من زنداداش ندارم ولی اگه بدونم خواه ...
عزیزم زنگ بزنین احوالپرسی کنید و بپرسید و تعارف کنی که کمک لازم دارن یا نه فرق داره با این که بدون پرسیدن بدون کمک خواستن اونها سوپ بپزی ببری... اصولا میگن تا وقتی ازتون کمک بیا نظر نخواستن ،نظر ندین و کمک نکنین چون میشه دخالت. وقتی بدون رضایت طرف وارد مسیله ای بشی که مسیله یه نفر دیگه است. کمک کردن خوبه اما نه سر خود بدون رضایت فرد بدون اینکه کمک بخواد.
عزیزم زنگ بزنین احوالپرسی کنید و بپرسید و تعارف کنی که کمک لازم دارن یا نه فرق داره با این که بدون پ ...
خیلی وقتا در حد تعارف نیست. اونا هم میگی بفرست. چیز خاصی نیست. چرا فکر میکنین همه ی خواهرشوهرا با نیت بد کاری انجام میدن؟ من در اینده خیلی بهم بر میخوره اگه زن برادرم بخواد اینجوری رفتار کنه. یه وقتایی اقا مریض میشه کار خانم دو برابر میشه و اگه کسی یه غذا بیاره خیلی کار ادم سبک میشه.
عزیزم شما خودت یا خواهر شوهری، یا خواهر شوهر بدذات گیرت نیومده،دخالتای ریز ریز رو ندیدی که اینجور قض ...
اتفاقا اصلا برادر ندارم که بخوام زنداداش داشته باشم و 2 تا خواهر شوهر دارم ولی بعد 10 سال زندگی مشترک فهمیدم احترام یا بی احترامی دو طرفه اس هیچ وقت یه طرف مقصر نیست من ازدواج کردم قرار نیست از خانواده خودم ببرم و حق هم ندارم همسرم از خانوادش جدا کنم ما فکر میکنیم ما با این ذهنیت ازدواج میکنیم که میخواییم وارد میدون جنگ بشیم با خانواده همسر نتیجه اش میشه این
خدایی شماها با خواهر شوهراتون یا زنداداستون اینجوری رفتار میکنین؟من زنداداش ندارم ولی اگه بدونم خواه ...
بعد هم یه سرماخوردگی ساده این اداهارو نداره واقعا...کرونا یا بیماری های سخت فرق داره با یه سرماخوردگی که نهایتا خیلی خیلی طول بکشه دو هفته طول میکشه... الان این خانم با رفتارش و مثلا محبتش، به زن داداشش القا کرده که سرماخوردگی ساده که همه دیگه میدونن سرماخوردگی چیز خیلی سخت و شاقی هم نیست، تو یه سرماخوردگی ساده داداشمو نتونستی درمان کنی یا حالا مدیریت کنی یا فلان( که تازه فرصتش رو هم به طرف ندادن) وای به حال روزای سخت. بعضیا به عمق رفتار و کردا و حرفاشون اصلا فکر نمی کنن...
من این خانم رومتهم نکردم به بدذاتی. بقیه کامنتامو بخونین لطفا. گفتم نه نیازی نیست غذا درست کنه ببره. من جواب اونایی رو دادم که دارن میگن عروسا عقده این و فلان.
اتفاقا اصلا برادر ندارم که بخوام زنداداش داشته باشم و 2 تا خواهر شوهر دارم ولی بعد 10 سال زندگی مشتر ...
میدونم چی میگی عزیزم. خدارو شکر که با خواهر شوهر و خانواده شوهرتون مشکل ندارین و ان شاالله هیچوقت مشکل نداشته باشین... من امثال رفتار های این مدلی رو دیدم تو زندگیم از چیزای خیلی ریز شروع شد و کم کم دخالتا بزرگتر شد .منم سر اینکه گفتم عیب نداره چیز مهمی نیست محبته و فلان ،ضربه اش رو خوردم. به این خانم هم گفتم توی محبت کردن هم حد نگهدارن تا مشکل ایجاد نکنه. باور کنید کسی اگر نظری میده برای کمکه. نه برای دعوا درست کردن...
تو از کجا میدونی برای بچه خودش اینکارو نمیکنه؟چون داری با خواهر شوهر خودت مقایسه میکنی درسته؟خداروشک ...
مسیله حرص نیست دوست عزیز. من مسکلم رو خودم حل کردم اگر اینجا کسی میاد تجربه اش رو میگه برای این نیست که حرصشوخاله کنه. برای اینکه بقیه اگر تو شرایط مشابه قرار میگیرن یه اگاهی یا پیش زمینه داسته باشن این کجاش بده....
دیگه یه سوپ درست کردن با ابمیوه گرفتن چه فرقی دارهیه کیلو شیرینی بگیرین با خودتون اشتی کنین قطعا زند ...
شما منو نمیشناسین، دارین اینطور حرف میزنین. من اتفاقا از اشتی بودن با خودمو و بقیه ادمای دور و برم ضربه خوردم. من اشتی بودم اونا نبودن. من که نمی تونم بیام کل تجربیات زندگیمو برا سما بگم . شما دایره دیدت رو وسیعتر کن. ان شاالله هیچ وقت هم اتفاقاتی که برا بقیه افتاده برا سما نیوفته اما درست نیست بخاطر یه نظر دادن بیاین بگین طرف مشکل داره...من جواب استارتر رو هم که دادم متهم نکردم ایشون رو به دخالت اما براش توضیح دادم که ممکنه زن داداشش چه فکری کنه. این بده که من اگاهش کردم که ممکنه محبت ایشون باعث اختلاف بشه... حتما اگاهی دادنه بده که اینجا یه عده بهسون برمیخوره و معتقدن نباید گفته بشه. اسمشم میزارین عقده گشایی
عزیزم. من خودم یه خانومم وقتی مریض میشم خودم میرم دکتر و خودم کارامو می کنم. حتی وقتی حالم خیلی بده... من الان باردارم حال بد مریضی و ویروس جدید رو هم تجربه کردم توی همین بارداریم. اما خودم رفتم دکتر و کارمو کردم من تازه خانومم. بعد شما معتقدی مردی که خودش سنی داره و ماشاالله مردا خودسون رو توانا و خیلی قوی میدونن،و اتفاقا زن هم داره وکمکش می کنه ،نمیتونه یه سرماخوردگی ساده رو از سر بگذرونه و خواهرش حتما حتما باید براش سوپ بپزه و بدون اینکه اونها ازش خواسته باشن و زن داداشش خودش توان رسیدگی به کارای همسرسو داره، زن داداشش کار اشتباهی کرده که کمک خواهر شوهرشو رد کرده؟؟؟؟؟؟ و به خاطر این عقده ایه یا لایق محبت نیست؟؟؟؟؟ یعنی فقط برای اثبات اینکه خواهر سوهرا دلسوز برادرشونن حاضرین چه چیزایی رو ندید بگیرین😁🤣