2777
2789
عنوان

زنگ زدم به زن داداشم

| مشاهده متن کامل بحث + 10666 بازدید | 360 پست
سر یه سوپ چه قشقرقی بپاشد

سلام عزیزم دو سال پیش تاپیکتو دیدم ، الان حالت چطوره؟همسرت باهات خوبه؟پسر عزیزت حالش چطوره❤️

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....
خودم همون اول اینو گفتم و گفتم ک اصلا اینجوری نیستم خانواده شوهرم اجازه بگیرن بیان خونه مندر خونه من ...

خداروشکر که خوبین باهم عزیزم. ولی منطقی بخوای قضاوت کنی اسی کار بدی نکرده . ولی اینجا چون بیشتر عروسا از خانواده شوهر زخم خوردن طبق شرایط خودشون و آدمای اطراف خودشون نظر میدن .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی دلتون رو گنده کنید هیج وقت بخاطر بدیای یه نفر چشمتون رو خوبی‌اش نبندین و قدر دان باشید ، همه مون انسانیم خوبی و بدی رو باهم داریم دلیل نمیشه چون خواهر شوهر ، زن داداش یا مادرشوهرتون بهتون بدیای کردن خوبی هاشونم بذارید  حساب بدیشون

استارتر من فقط اومدم بهت بگم دمت گرم

خواهر به تو میگن 

زنداداشت هم تعارف کرده احتمالا

مثلا اگه شما خواهرشوهر من بودی و زنگ میزدی میگفتم نه ممنون غذا داریم ، فقط بخاطر اینکه به زحمت نیفتی و بخای غذا بیاری چون میدونم شاغلی و خسته ایی وگرنه ته دل از خدامه یکی برا من یا شوهرم غذا بیاره 

کاش خواهرشوهر من بودی 

من دو ماه ویار شدید دارم 

طبقه بالای خونه مادرشوهرمم ولی دریغ از یه بار غذا فرستادن 

دلم از گشنگی ضعف میره نمیتونم غذای بیرونی بخورم فقط غذای خونه میخام 

تو این شهر غریبم🥲🥲

بازم میگم با دل پاکت برام دعا کن

باباجونم بیا و مردانگی کن یه بار دیگه اسممو صدا بزن😭فدای دل پر دردت برم بابا😭💔میشه برا بابام صلوات بفرستید رفته پیش خدا😭💔

چ خواهرشوهر خوبی هستی ماهم الان سرماخوردیم حتی خبرنگرفتن.....بعضی خانوما اگ خواهرشوهر اینکارو کنه میگن خودشیرینی کرده اگ خواهرخودشون کنه دوهزار بار میگن طفلک آبجیم بفکرمونه...خودمم زنم میدونم دیگه...خواهرشوهرهم نیستم ینی کلن برادرندارم ....شما بامحبتی زنداداشت کوته فکر 

برای هم خوب بخوایم،،بدی ها و بدخواستن ها وحسادت ها باعث سیاهی دل و کینه و درنهایت افسردگی وکناره گیری میشه...خوب بخوایم،خوب باشیم ،شادباشیم وسرزنده❤
من هیچوقت پشت‌ در خونه داداشم نمیمونم و اگ روزی بمونم جای اون زن رو توو خونه داداشم پر میکنممن خوبیم ...

مطمئن باش دکمه شما به زودی زده میشه اگر با این تفکراتت که داری رفتار کنی 

من حواسم به زندگیم هست هرچند نیازی نیست حواسم باشه چون خواهرای همسرم اگر دست از پا خطا کنند شوهرم تا ابد طردشون می‌کنه 

💚🌱

سلام عزیزم دو سال پیش تاپیکتو دیدم ، الان حالت چطوره؟همسرت باهات خوبه؟پسر عزیزت حالش چطوره❤️

سلام عزیزم ،خداراشکریکم بهترشده،پسرمم خوبه ماشالا مردی شده دانشجو هست،ممنون حالمو پرسیدی،لطف کردین

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر
سلام عزیزم ،خداراشکریکم بهترشده،پسرمم خوبه ماشالا مردی شده دانشجو هست،ممنون حالمو پرسیدی،لطف کردین

عزیزدلم‌ماشالله هزار ماشالله خیلی خوشحال شدم‌، خداروشکر انشالله هزار برابر چیزی که از خدا میخوای به خودت و پسرت و عزیزانت بده 

کاش منم از این خواهرشوها داشتم

عزیز دل من.نورچشمام.قوت قلبم.جمعه ساعت سه وچهل دقیقه بیست ویک شهریور به مقصد آسمون ها پرواز کرد.ودستهای دخترش خالی شد...روضه رقیه شده همدم تنهایی هام..بابا به دیدار دخترت نمیای دیگه؟ما قرارمون بودهرجا میریم کنار هم باشیم..بارفتنت تموم رنگ های دنیا را بردی ودخترت را داخل یه تنهایی بی انتها رها کردی

منم زنگ زدم به زن داداشم و حالشون رو پرسیدم و گفتن سرماخورده.گفتم که سوپ درست کردم و تا یکساعت دیگه ...

چرا من ناراحت میشدم

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️ ️🏋‍♀️Pilates🏋‍♀️bodybuilding 

منم زنگ زدم به زن داداشم و حالشون رو پرسیدم و گفتن سرماخورده.گفتم که سوپ درست کردم و تا یکساعت دیگه ...

میخواستی بگی برنج از ظهر مونده غذای مریض نیست

حَسبی اَلله وَ‌ نِعمَ الوَکیل ☘️💚خدایا بزرگترین آرزوم سلامتی خودم بچه هام و خانوادمه،شکرت بابت همه نعمت هایی که دادی و ندادی.ممنونم که هستی و بهم توفیق بندگی دادی کمکم کن نمازام رو بهتر بخونم،حسادت نکنم،بیشتر مواظب بچه هام باشم و در کل آدم بهتری باشم