2777
2789
عنوان

زنگ زدم به زن داداشم

| مشاهده متن کامل بحث + 16290 بازدید | 435 پست
چته تو رو خدا چرا قضاوت میکنی...از کجا میدونی برای شوهرش نکرده ؟

فکر کردم سیب گرفته ابشو گرفته

نگو از این اب طعم دارهای بازاری میگه

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هم شفا بده هم از سر راه آدم سالم برداره..حتی بعد از شفا یافتن...😂😂

واقعا

میگن ما تجربه بد داریم خواهر شوهرمون بده

اینم یه اختلال روانیه واقعا که تجربه خودتو به همه تعمیم بدی!

آرزو میکنم اگه توی رابطه‌ای رفتید، بی ارزش نشید، سبک شمرده نشید، تحقیر نشید، گزینه چندم نشید، اون آدم عاشق تره و ضعیف تره نشید، امیدوارم حیف نشید‌.

فکر کردم سیب گرفته ابشو گرفتهنگو از این اب طعم دارهای بازاری میگه

اصلا هر چیزی ...

زندگی و روابط با هم فرق داره 

شاید من با خواهر و برادرم در حد  سلام و علیک باشم و اسی با خواهر برادرش جونشون برای هم بره ما فقط اون قسمتی رو می‌دونیم که خودش گفت نه کاراهایی که داداشش براش کرده و الان اسی برا سرماخوردنش بی قراره شاید داداشش واقعااا داداشه ....‌

شرایط زندگی هر کس متفاوته قضاوت کار خداست ما کی باشیم که قاضی گری کنیم  

گاهی وقتا همه چیز از هم می‌پاشه تا سر جای درستش قرار بگیره نگران نباش خب؟!

ما هم از این مدل زنداداشا داریم .اول که عقد کرده بود به برادرم گفته بود خوشم نمیاد انقد با خواهدات صمیمی هستی و میگی و مخندی .دیدم  ناراحته این قضیه ست ،فاصله گرفتیم الان نیگه خانوادت دوستت ندارن .بخدا نمیدونیم چطور باید رفتار کنیم باهاشون ،اینا جور آدما درون ناآرومی دارن، مدام سرجنگ دارن .ذات خوب بزرگترین نعمت خداست

ما هم از این مدل زنداداشا داریم .اول که عقد کرده بود به برادرم گفته بود خوشم نمیاد انقد با خواهدات ص ...

بیچاره داداشت 

گاهی وقتا همه چیز از هم می‌پاشه تا سر جای درستش قرار بگیره نگران نباش خب؟!
بیچاره داداشت

من یه اخلاقی دارم اهل گله نیستم .فاصله میگیرم .بعد اینکه گفته بود خانوادت تورو نمیخوان هیچی به روش نیاوردیم که بابا تو ناراحت خنده و شوخی های ما بودی الان چی شده بازم ناراحتی فاصله گرفتیم .خیلی دوست داره رئیس باشه .کلا درگیره با خودش ،این جور ادمارو باید بذاری به حال خودشون ،با درون ناارومشون بجنگن.

البته( علی الخصوص خانواده شوهر) نهاینا فقط با خانواده شوهر‌مشکل دارنخانواده خودشون هرجور بیان و باشن ...

دقیقا 

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

خداییش چرا سر هرچیزی گارد دارین خدا خیرش بده با اینکه شاغله اومده سوپ پخته وقت گذاشته زنداداشش بی لیاقته بخدا من سرما خوردم با بچه هام جوری که نمیتونستم از جام پاشم از خدام بود یکی یه غذایی برامون بیاره استارتر که کار اشتباهی نکرده