2777
2789
عنوان

زنگ زدم به زن داداشم

| مشاهده متن کامل بحث + 10104 بازدید | 359 پست

خدا شفا بده با این افکارتون که اینقدر گارد میگیرین

فردا اگه محلتون نکردن میگین دیدی خواهرت و مادرت یه سوپ ناقابل نزاشت مریض بودی یا هم زنگ نزد

بعضی افراد توی این تاپیک واقعااااا مستحق خوبی نیستن 

از کاه کوه میسازن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخه چند بار که برای خودش غذا بردم اصلا نگفتم نهجالب بود برام

خوب این موضوع رو کسی الان نمیتونه تحلیل کنه،  چون شما بهتر از هر کسی از این جمع،  ایشون رو میشناسی.  هر روز آدم ممکنه تو یه مود باشه.  یا اصلا هر دلیل دیگه ای.  واقعیت اش ما هم کلا موقع مریضی برای هم سوپ میبریم.  آش رو هم برای هم میبریم.  عادتمونه.  ولی بارها پیش اومده له مامانم گفتم،  میگه نیار هیچکی نمیخوره.  حالا فقط خودش دوست نداره.  همه میخورن 😊🙂

حالا یه سوپ درست کرده اسمون ک ب زمین نیومده بعضیاتون میگین خودشیرین و زنش خودش هست و...

اب سیب گرفته ،اتیشی شدم

از اسی بپرس بگو برای شوهر بدبختت اب سیب گرفتی اصلا؟

مگه سیب کیلو ۵۰تومن خشک خسک ،مال ابگیری هست

ی کاسه زیر نیم کاسه اس

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

واااا همینم مونده برا اینکه برم خونه داداشم با زنش هماهنگ کنم چ حرفا؟خونه مال داداشمه مگه زنش از خون ...

وقتی پشت در موندی میفهمی خونه کیه گلم من بخاطر خودت میگم 

من هم خواهر شوهرم هم زنداداش احترام بزاری به خانوم خونه جایگاه ویژه ای داری تو خونه داداشت اگر احترام نزاری یا بی هماهنگی با خانوم خونه هر بار بری باور کن خانوم ها خوب می‌تونند دم یکی رو از خونه زندگیشون کوتاه کنند 

💚🌱

استاتر عزیز خانم بامحبت دستتون درد نکنه خوشحال میشم وقتی کسی رو میبینم که در همه حال حتی وقتی خودش یه روز سخت کاری رو داشته بازم  به فکر اعضای خانواده هست زن داداش شما هم احتمالا تعارف کردن و نمیخواستن شما به زحمت بیفتین متاسفانه آدم تعجب می‌کنه بعضی از کامنت ها رو میبینه چقدر مردم نسبت به خوبی کردن و محبت بین خواهر و برادر هم بدبین شدن اگر کسی تجربه ی بدی داره نباید نسبت به همه احساس منفی داشته باشه اگر عشق و محبت بین یک زن و مرد واقعی باشه فکر نکنم با یک سوپ پختن از طرف خواهر و مادر نسبت به خانومش از بین بره وکمرنگ بشه 

هرگز چون از وقتی اومدم نی نی سایت و تایپیک ها و کامنت ها رو میخونم باید کاملا سخت برخورد کنمحوصله ند ...

چقدر زشت... 

نمیدونی هرچی مجازی دیدی نباید باور کنی؟ 

الان مامان من و زنداییم ی رابطه ی محترم و مهربانانه دوسویه دارن 

کی آسیب دیده؟ 

رفیق باش نه دشمن زن داداشت

چون خودتم میشی زن داداش یکی دیگه 

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

اصلا تو این تاپیک کاربرا دو دسته ی افراطی شدنی عده شون شمشیر گرفته علیه ی خواهر شوهری عده شون شمشیر ...

ما که بینمون خیلییی عادیه یکی ازمون مریض بشه بقیه برن بهش سر بزنن سوپی اشی ابمیوه ای چیزی براش ببرن

تاالانم زندگی هیچکدوممون به هم‌نخورده و بجز محبت هیچی دریافت نکردیم از این‌کار

چقدرم برا روحیه ادم خوبه و‌ادم‌ انرژی مثبت میگیره وقتی کسی بهت سر میزنه

فقط 13 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ولش کن مجرده فکر کرده خواهر پادشاههداداشش قصر واتینگهام دارهمال خودش مال خودم راه انداختا

اصلا احترام باید دو طرفه باشه

یعنی چی که اون بگه داداشم فقط مال منه 

یکی. دیگه بگه شوهرم فقط مال منه 

اگر اینطوره چرا پسرا ازدواج کنن؟

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

اب سیب گرفته ،اتیشی شدماز اسی بپرس بگو برای شوهر بدبختت اب سیب گرفتی اصلا؟مگه سیب کیلو ۵۰تومن خشک خس ...

نمیدونم بخدا شایدم کارش اشتباه بوده 😑

می گُذرانیم جَهانِ گذران را...️ 

ما که بینمون خیلییی عادیه یکی ازمون مریض بشه بقیه برن بهش سر بزنن سوپی اشی ابمیوه ای چیزی براش ببرنت ...

درسته 

خانوما محبت اسی و بد برداشت کردن

ما که بینمون خیلییی عادیه یکی ازمون مریض بشه بقیه برن بهش سر بزنن سوپی اشی ابمیوه ای چیزی براش ببرنت ...

برای ی سرماخوردگی ۲روزه این همه کارا میکنین؟ 

چقدر از هم با خبرین

زن زاجی بود

مرد محتاج و مریض احوالی بود

اینا ی چیزی

سرماخوردگی ۲روزه اینکارا میکنین؟

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

خجالتم خوب چیزیه این چه طرز حرف زدنه؟عرضه نداشته ؟؟؟ اگر اسی با تفکر شما بخواست سوپ بپزه اونوقت لایق ...

چقدر افکار عجیبی دارند بعضی ها واقعا

خانومش هم کارمنده و بچه کوچیک داره

اصلا مگه یک ظرف سوپ چه ارزشی داره

آدم از مغازه هم می‌تونه بهره

من واقعا متعجبم از بعضی ها