ماجرا از این قراره که برادرم یکی دو روز هست که سرمایه سخت خورده.من دیروز فهمیدم هنوز خوب نشده و خوب چون کارمندان تا ۴ اداره بودم.بلافاصله که از سرکار اومدم واسش سوپ درست کردم و زنگ زدم چند دقیقه پیش که شامل نخوره تا براش ببرم.انگار خواب بوده و جواب نداد
آخه چند بار که برای خودش غذا بردم اصلا نگفتم نهجالب بود برام
خوب این موضوع رو کسی الان نمیتونه تحلیل کنه، چون شما بهتر از هر کسی از این جمع، ایشون رو میشناسی. هر روز آدم ممکنه تو یه مود باشه. یا اصلا هر دلیل دیگه ای. واقعیت اش ما هم کلا موقع مریضی برای هم سوپ میبریم. آش رو هم برای هم میبریم. عادتمونه. ولی بارها پیش اومده له مامانم گفتم، میگه نیار هیچکی نمیخوره. حالا فقط خودش دوست نداره. همه میخورن 😊🙂
واااا همینم مونده برا اینکه برم خونه داداشم با زنش هماهنگ کنم چ حرفا؟خونه مال داداشمه مگه زنش از خون ...
وقتی پشت در موندی میفهمی خونه کیه گلم من بخاطر خودت میگم
من هم خواهر شوهرم هم زنداداش احترام بزاری به خانوم خونه جایگاه ویژه ای داری تو خونه داداشت اگر احترام نزاری یا بی هماهنگی با خانوم خونه هر بار بری باور کن خانوم ها خوب میتونند دم یکی رو از خونه زندگیشون کوتاه کنند
استاتر عزیز خانم بامحبت دستتون درد نکنه خوشحال میشم وقتی کسی رو میبینم که در همه حال حتی وقتی خودش یه روز سخت کاری رو داشته بازم به فکر اعضای خانواده هست زن داداش شما هم احتمالا تعارف کردن و نمیخواستن شما به زحمت بیفتین متاسفانه آدم تعجب میکنه بعضی از کامنت ها رو میبینه چقدر مردم نسبت به خوبی کردن و محبت بین خواهر و برادر هم بدبین شدن اگر کسی تجربه ی بدی داره نباید نسبت به همه احساس منفی داشته باشه اگر عشق و محبت بین یک زن و مرد واقعی باشه فکر نکنم با یک سوپ پختن از طرف خواهر و مادر نسبت به خانومش از بین بره وکمرنگ بشه
هرگز چون از وقتی اومدم نی نی سایت و تایپیک ها و کامنت ها رو میخونم باید کاملا سخت برخورد کنمحوصله ند ...
چقدر زشت...
نمیدونی هرچی مجازی دیدی نباید باور کنی؟
الان مامان من و زنداییم ی رابطه ی محترم و مهربانانه دوسویه دارن
کی آسیب دیده؟
رفیق باش نه دشمن زن داداشت
چون خودتم میشی زن داداش یکی دیگه
دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀
ولش کن مجرده فکر کرده خواهر پادشاههداداشش قصر واتینگهام دارهمال خودش مال خودم راه انداختا
اصلا احترام باید دو طرفه باشه
یعنی چی که اون بگه داداشم فقط مال منه
یکی. دیگه بگه شوهرم فقط مال منه
اگر اینطوره چرا پسرا ازدواج کنن؟
دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀
ما که بینمون خیلییی عادیه یکی ازمون مریض بشه بقیه برن بهش سر بزنن سوپی اشی ابمیوه ای چیزی براش ببرنت ...
درسته
خانوما محبت اسی و بد برداشت کردن