2777
2789
عنوان

زنگ زدم به زن داداشم

| مشاهده متن کامل بحث + 11040 بازدید | 360 پست
شما هم داری زیادی از اونور بوم میوفتیا

من حقیقت رو میگم

اصلا از موضعم کنار نمیکشم

حتی وقتی با خونواده عموم کاری داشته باشم یا بخوام دعوتشون کنم فقط ب عموم زنگ میزنم

💗تلخ ک باشی،مگس دورت کمتره💅🧸

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من حقیقت رو میگماصلا از موضعم کنار نمیکشمحتی وقتی با خونواده عموم کاری داشته باشم یا بخوام دعوتشون ک ...

ولشون کن اینا انقد عیب و ایراد دارن و ترس اینکه جایگاهشون خدشه دار بشه و‌میدونن کمبود دارن حتی از خواهرشوهر هم‌میترسن 

فقط 13 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
واااا همینم مونده برا اینکه برم خونه داداشم با زنش هماهنگ کنم چ حرفا؟خونه مال داداشمه مگه زنش از خون ...

بابا چ خبرته ؟؟؟؟؟؟؟ 

زندگی و خونه ای که میگی، دیگه فقط  مال داداشت نیست 

مال زن داداشت هم هست

یعنی هنوز نمیدونی ی چیزی وقتی تو زندگی مشترک میاد، مشترکه ؟؟

معلومه که باید زنگ بزنی هماهنگ کنی 

توروخدا ی تجدید نظری تو رفتارت کن

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

عزیزم من همیشه بهشون محبت کردمحتی زن داداشم که حامله بود براش بارها غذا درست کردم و فرستادمواقعا چقد ...

کامنتا رو میخونم میگم شاید خانواده ما از ماتریکس خارج شده🤣آنقدر عجیبه که دلسوزی خواهر برا برادرش رو خودشیرینی میپندارن؟

بابا چ خبرته ؟؟؟؟؟؟؟ زندگی و خونه ای که میگی، دیگه فقط مال داداشت نیست مال زن داداشت هم هستیعنی هنو ...

ولش کن مجرده 

فکر کرده خواهر پادشاهه

داداشش قصر واتینگهام داره

مال خودش مال خودم راه انداختا

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

ولشون کن اینا انقد عیب و ایراد دارن و ترس اینکه جایگاهشون خدشه دار بشه و‌میدونن کمبود دارن حتی از خو ...

آره بخدا 

هنگ کردم انقدر عجیبن انگار همشون داداش اسی ان

خیلی هاتون نیاز به مشاور دارین این حجم از بدبینی باعث تعجبه  یکی گفت وزه خانم ب استارتر 🤣یه اب سیب  و سوپه واسه داداش مریض چقدر بزرگش میکنید واسه خودتون و معنی کنید ی حرکت کوچیک رو 

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 
من حقیقت رو میگماصلا از موضعم کنار نمیکشمحتی وقتی با خونواده عموم کاری داشته باشم یا بخوام دعوتشون ک ...

خب خدا بداد زن داداشت برسه 

تو ارزش زن و میاری پایین

یعنی چی فقط برم خونه عموم فقط به عموم میگم

برم خونه داداشم فقط به داداشم خبر میدم؟ 

چه فرقی داره به خودشون یا همسرشون خبر بدی؟؟؟ 

همسرشون شریک زندگی شونه

نه خدمتکارشون

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

بابا چ خبرته ؟؟؟؟؟؟؟ زندگی و خونه ای که میگی، دیگه فقط مال داداشت نیست مال زن داداشت هم هستیعنی هنو ...

هرگز 

چون از وقتی اومدم نی نی سایت و تایپیک ها و کامنت ها رو میخونم باید کاملا سخت برخورد کنم

حوصله ندارم یکی بخواد بین من و داداشمو خراب کنه

ولشون کن اینا انقد عیب و ایراد دارن و ترس اینکه جایگاهشون خدشه دار بشه و‌میدونن کمبود دارن حتی از خو ...

اصلا تو این تاپیک کاربرا دو دسته ی افراطی شدن

ی عده شون شمشیر گرفته علیه ی خواهر شوهر

ی عده شون شمشیر علیه ی عروس

هیچ تعادلی در کار نیست