2777
2789
عنوان

زنگ زدم به زن داداشم

| مشاهده متن کامل بحث + 11040 بازدید | 360 پست
یسری چیزا رو به عمرم اولین بار اینجا دیدممثلا حساسیت بیش از حد نشسست صندلی جلو ماشین کنار شوهر حتی ا ...

سوپ کار بدیه به گفته اینا اب سیب میگه دیگه افتضاحه بردنش برا مریض خخخ

فقط 13 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسی ازاینکه به فکر داداشت هستی خیلی خوبه ولی گلم بنظرت با غذا بردنت بین زن و شوهر دلخوری ب وجود نمیاد؟ شما زن داداشت رو میشناسی اگه یک درصد فک میکنی بااین محبت شما بحثی بین اونا بیفته بهتره نبری عزیزم و البته اگه میدونی مشکلی بینشون ب وجود نمیاد ک ببر. 

وقتی کسی از ایشون کمکی نخواسته سوپ پختن محبت اصافیهداداشش زن داره خودش عدا درست کردهمگه روزای دیگه ا ...

میگیفت کرونا داره میگفتم حق داره

ی سرماخوردگی دو روزه 

ی سوپ ابکی ۴تا ۶ بزاری بپزه 

بری سیب کیلو ۵۰بگیری ابش بگیری 

بیری 

معلوم نیست وامی نیازه ،ضامنه میخاد ، ی چیزی هست 

این حجم از شیرین بازی

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

یسری چیزا رو به عمرم اولین بار اینجا دیدممثلا حساسیت بیش از حد نشسست صندلی جلو ماشین کنار شوهر حتی ا ...

مردم ازکاه کوه میسازن واسه همه چی حرف درمیارن این اونکارو کرد این فلان کارو کرد اصلا زندگی بامردم این زمونه سخته 

چه میدونم والا، ولی این مشورتارو به این شکل به کسی دادن ممکن باعث بشه یه رابطه ارزشمند خراب بشه و وا ...

افرین اره دیگه. قرار نیس واسه من بد بودن واسه همه بد باشن که. این دیدگاهو داشتن نسبت ب‌هرررکسی غلطه. 

parasoo1989@
اتفاقا باید ب داداشت زنگ میزدی از این ب بعد خواستی واسه داداشت کاری کنی فقط با خود داداشت هماهنگ کن ...

شما هم داری زیادی از اونور بوم میوفتیا

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

میگیفت کرونا داره میگفتم حق دارهی سرماخوردگی دو روزه ی سوپ ابکی ۴تا ۶ بزاری بپزه بری سیب کیلو ۵۰بگیر ...

شما یه سوپی مثل سوپ جو رو در صورتی که جو پرک نباشه ، چند ساعته میپزین که ۲ ساعت براتون عجیبه؟🙄

خواستی خودشیرینی کنی و بگی از زنش دلسوز تریو زبل تر هم هستیهم به کار بیرون رسیدی هم سوپ پختی وزززه ...

😶 

خواهر و برادرن، رقیب عشق زن داداشش نیس ک این نیت رو داشته باشه 

مثلا ب فررررض ک بدبینی شما ی درصد درست باشه و حتی داداشش سوپ رو‌ می‌خورد آیا اتفاق خاصی میوفتاد؟

شوهره زنشو طلاق میداد؟

💗تلخ ک باشی،مگس دورت کمتره💅🧸

مردم ازکاه کوه میسازن واسه همه چی حرف درمیارن این اونکارو کرد این فلان کارو کرد اصلا زندگی بامردم ای ...

اوف

خدا نکنه هیچ وقت با کسای اینشکلی یه خانواده بشم یا به خانوادم اضافه بشه

خودم بی حاشیم ، حوصله جنجال ندارم🤧

وای استارتر برای آرامش اعصاب خودت هم که شده قفل کناینجا فقط هار و سلیطه میپسندنمهربون و با محبت رو م ...

استارتر بهتره قفل کنی

اینجا عروسا فکر میکنن دره آسمون واشده اونا تلپی افتادن پایین  و دیگه نه مادر شوهر نه خواهر شوهر نه هیچکدوم از اقوامه شوهر حقه تکون خوردن ندارن...

توی ثانیه به ثانیه های زندگیم خدا رو  با تمامه وجودم حس کردم...وازش ممنونم که توی فراز و نشیبهای زندگیم همیشه یارو یاورم بوده...ازش ممنونم که حبِ ائمه رو توی دلم قرار داده...خداجونم ازت متشکرم که منِ بنده ی ناچیزت رو با وجودِ تمامِ گناهاش تنها نگذاشتی ...من همیشه به تو محتاجم لحظه ایی و آنی مرا به حاله خودم وا مگذار❤❤❤🙏🙏🙏

وقتی زنش عرضه نداشت یه سوپ بپزه و میخواست برنج ناهارو بده دوباره به شوهرش خوب کاری کردی آدم سرما می ...

خجالتم خوب چیزیه 

این چه طرز حرف زدنه؟عرضه نداشته ؟؟؟ 

اگر اسی با تفکر شما بخواست سوپ بپزه اونوقت لایق این همه هیت بود 

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

شما یه سوپی مثل سوپ جو رو در صورتی که جو پرک نباشه ، چند ساعته میپزین که ۲ ساعت براتون عجیبه؟🙄

سوپ زندانی مگه ۲ساعته بپزه 

وگرنه سوپ مریض حداقل ۴ساعت زمان میحاد ک مرغش لعاب بده

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.