ماجرا از این قراره که برادرم یکی دو روز هست که سرمایه سخت خورده.من دیروز فهمیدم هنوز خوب نشده و خوب چون کارمندان تا ۴ اداره بودم.بلافاصله که از سرکار اومدم واسش سوپ درست کردم و زنگ زدم چند دقیقه پیش که شامل نخوره تا براش ببرم.انگار خواب بوده و جواب نداد
اسی ازاینکه به فکر داداشت هستی خیلی خوبه ولی گلم بنظرت با غذا بردنت بین زن و شوهر دلخوری ب وجود نمیاد؟ شما زن داداشت رو میشناسی اگه یک درصد فک میکنی بااین محبت شما بحثی بین اونا بیفته بهتره نبری عزیزم و البته اگه میدونی مشکلی بینشون ب وجود نمیاد ک ببر.
اتفاقا باید ب داداشت زنگ میزدی از این ب بعد خواستی واسه داداشت کاری کنی فقط با خود داداشت هماهنگ کن ...
شما هم داری زیادی از اونور بوم میوفتیا
دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀
وای استارتر برای آرامش اعصاب خودت هم که شده قفل کناینجا فقط هار و سلیطه میپسندنمهربون و با محبت رو م ...
استارتر بهتره قفل کنی
اینجا عروسا فکر میکنن دره آسمون واشده اونا تلپی افتادن پایین و دیگه نه مادر شوهر نه خواهر شوهر نه هیچکدوم از اقوامه شوهر حقه تکون خوردن ندارن...
توی ثانیه به ثانیه های زندگیم خدا رو با تمامه وجودم حس کردم...وازش ممنونم که توی فراز و نشیبهای زندگیم همیشه یارو یاورم بوده...ازش ممنونم که حبِ ائمه رو توی دلم قرار داده...خداجونم ازت متشکرم که منِ بنده ی ناچیزت رو با وجودِ تمامِ گناهاش تنها نگذاشتی ...من همیشه به تو محتاجم لحظه ایی و آنی مرا به حاله خودم وا مگذار❤❤❤🙏🙏🙏
وقتی زنش عرضه نداشت یه سوپ بپزه و میخواست برنج ناهارو بده دوباره به شوهرش خوب کاری کردی آدم سرما می ...
خجالتم خوب چیزیه
این چه طرز حرف زدنه؟عرضه نداشته ؟؟؟
اگر اسی با تفکر شما بخواست سوپ بپزه اونوقت لایق این همه هیت بود
دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀