2777
2789

دوتا پسر دارم چهار و یک ساله . دروغ چرا گاهی خیلی سخت میشه واقعا سخته اما پشیمون نیستم . بنا به دلایلی وقتی یه بچه داشتم شدیدا احساس ناکافی بودن اذیتم میکرد اما الان با وجود همه سختیها اما چون از اون حس ناکافی بودن خلاص شدم حالم بهتره . ولی در حالت  عادی چهار پنج سال اختلاف بهتره 

از تیرماه ۹۸ عضو نی نی سایتم به خاطر تغییر نام کاربریم مجبور شدم اکانت جدید بسازم🙂 یه مامان دهه شصتی با دوتا گل پسر شلوووووغ که گاهی اوقات کم میارم اما دوباره بلند میشم و با قدرت تر ادامه میدم💪😍 مادرشوهر مهربون آینده😎 شعارم تو زندگی اینه: دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست💖

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۳تا

۲تادختر ۱پسر

دخترام ۹ ۵ و پسرم ۱

خداروشکر‌ تا جایی ک درتوانمون باشه براشون کم نمیزارم. ان شالله عاقیبت بخیر و فرزند صالحی برامون بشن

همه ی زندگی دنیایی من؛ خلاصه شده در، زیستن کنار انسانهای زمینی ک خدا ب نام خانواده به من عنایت کرده؛😍 داشتن مادری فداکار😘، خواهری غمخوار و شنوا🥲، همسری عاشق 🥺 و سه فرشته ی زمینی؛ 😍💋 خدایا زندگیمان را با سلامتی و عاقبت بخیری ب سرانجام نیک برسان😢😓 خدایا کمک کن تا فرزندانم از اخلاق، ادب ،معرفت، ایمان، علم و عمل ؛بهترین و بالاترین جایگاه را داشته باشن آمین یا رب العالمین🤲🏻 الهم عجل لولیک الفرج🤲🏻

یه دختر ۶ ساله ،خیلی دوست داشتم دخترم تنها نباشه ولی از بارداری مجدد به شدت وحشت دارم  دوران بارداریم خیلی خیلی سختی و عذاب کشیدم  

تو دهمین بهار  زندگی مشترکم خداوند مهربان بازم لطف بیکرانش رو شامل حالم کردو فرشته قشنگی  به وجودم اضافه شد و همون لحظه فهمیدم چقدر بهت دل بستم و تو شدی تمام هستی من 💕حسی تو دلم بود که تورو دخترم صدا کنم و باهات دردو دل مادر ودختری کنم 💕تو همان معجزه قشنگ خدایی که با اومدنت دنیا برام قشنگتر شده  😍😍خدایا خودت حافظ همه فرشته های نازنین زمینی باش و دست محبتت رو از سر دختر کوچولوی منم برندار الهی آمین 😍😍معبود مهربانم این حس شیرین مادری رو تو وجود تمام بانوان سرزمین قرار بده و برای همه شون یه فرشته ی زیبا و سالم و صالح عطا بفرما 💞💞💞

بله

رابطه اتون خوبه میشع خواهشی ازتون بکنم

اگر گاهی اون باهاتون بد رفتار کرد شما به دل نگیرید همیشع هواشو داشته باشین

من فقط به عنوان کسی که با مادرش بزرگ نشده اینو بهتون گفتم ادم ازهرکس محبت ببینه دلش با همونه من با مادرم نبودم بچگیام ولی خداییش اون بنده خدایی که زحمتم کسید و بزرگم کرد از مادر خودم دلسوز تر بود برام اخلاقش هرچی بگم باهام خوب بود خدا بهش یلامتی و طول عمر بده منم گاهی ناسازگاری میکردم باهاش ولی اون نازم میکشید بیشتر از همه دنیا دوستش دارم 

فقط 26 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40