2777
2789

ما طبقه بالای خونمون رو 4 ساله دادیم دست یه پیرزن ، هزارتومن ازش اجاره خونه نگرفتیم فقط 100 میلیون رهن داد حتی پول آب و برق و... بابای من میداد. دلمون براش میسوخت بسکه مظلوم بازی دراورد حتی غذا هم مامان من میداد کوفت کنه.

بلند نمیشه ، جیگرمون رو خون کرده 

6 ماهه درگیر بلندکردنش هستیم هنوز نتونسیم 

هفت خط تر این حرفاست همه راه هارو بلده

اینقدر نگید رحم کنید به مستاجر اتفاقا باید ظلم کرد که اینقدر از خوبی بقیه هار نشن 

گناه ما چیه که طبقه بالارو لازم داریم و نمیتونیم بلندش کنیم ؟ 

خداشاهده راضی نیستیم حتی یه روز هم بمونه و از لحاظ شرعی مشکل داره 

کاش حداقل ادای جانماز آبکش در نیارن 

بالاخره منم یه روز میام میگم (شد) 🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا پا نمیشه؟؟

عزیز دل من.نورچشمام.قوت قلبم.جمعه ساعت سه وچهل دقیقه بیست ویک شهریور به مقصد آسمون ها پرواز کرد.ودستهای دخترش خالی شد...روضه رقیه شده همدم تنهایی هام..بابا به دیدار دخترت نمیای دیگه؟ما قرارمون بودهرجا میریم کنار هم باشیم..بارفتنت تموم رنگ های دنیا را بردی ودخترت را داخل یه تنهایی بی انتها رها کردی

هر چیزی در حد تعادل 

خوبی کردن نباید از حد بگذره

حالم از دلار بهم میخوره، از ریال بیشتر...گور پدر این زندگی، گور پدر هرکی که به ما ظلم کرد...تاوان بدهند یا ندهند چه فرقی به حال ما میکند؟؟؟ما خواهیم مُرد و همه آرزوهایمان را به گور خواهیم برد...اما خدایا یادت باشد ما تو را ندیدیم اما پرستیدیم، تو ما را دیدی اما انگار شتر دیدی ندیدی...ما را در این زندگی نکبت بار میان این لاشخورها و کفتارها و کرکس ها تنها رها کردی...ما فقط یکبار فرصت زندگی داشتیم که نشد، جبران نمی شود، تمام شد...یارب حساب نیست نگو بندگی نکرد، این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد... (مجید کریمیان)

۶ ماههههههههههه؟؟؟؟؟

چرا بلند نمیشه واااااااااا😑😑😑

بلند شو دیگه حاج خانم😕😕😕

چقدر  پررو😳😳😳

گر نگهدار من آن است که خود میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد....! دوتا دوست خوشملیم که کاربری دست هر دوتامونه جهت جلوگیری از هر گونه سوء تفاهم میگم که مودی نیستمممممم و بخاطر همین تاپیکا کلا باهم فرق دارن🤣🤣🤣   اگه استارتر نیستی و نظرتو درباره کامتنم میخوای بد بگی و بهم بی احترامی کنی اصلا روم ریپلای نزن چون یا جوابتو نمیدم یا یه جوری میدم که خودت خجالت زده بشی که چرا باهام بد حرف زدی ... دیگهههههه یه دختر پرانرژی در فضای مجازیم و در عین حال بسیار جدی که اگه تو دنیای واقعی ببینیم اصلا باورت نمیشه😂😂😂 .  در آخر بهترین ورژن خودمم❤

عزیزم حالا مستاجر شما ادم خوبی نبوده یا اذیت میکنه نمیشه جمع بست

ما خودمون با مستاجرمون خیلی خیلی راه اومدیم و خداروشکر اونها هم انسان خوبی هستن و بام اوکی ایم

چو خدا بود پناهت ؛ چه خطر بود ز راهت؟                          به فلک رسد کلاهت ؛ که سر همه سرانی✨️

همینطور که همه صاحبخونه ها بد نیستن همه مستاجرا هم اینطوری نیستن 

براش حکم تخلیه بگیرید و مامور بیارید مجبور میشه تخلیه کنه 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز