2777
2789
عنوان

زنگ زدم به زن داداشم

| مشاهده متن کامل بحث + 16017 بازدید | 435 پست
خجالتم خوب چیزیه این چه طرز حرف زدنه؟عرضه نداشته ؟؟؟ اگر اسی با تفکر شما بخواست سوپ بپزه اونوقت لایق ...

خجالت اونی باید بکشه که به خواهرشوهرش حسادت میکنه عزیزم

من خودم عروسم . عروس باید بدونه که یه خانواده هیچوقت همدیگرو بخاطر سوسه و ناز و اداهای عروس نمیذارن کنار.

اتفاقا زنداداشم هم عشقمه   حتی من که خواهرشوهرشم یه سرمای کوچیک بخورم بدوبدو میاد کلی سوپ و وسیله میاره  چه برسه به شوهرخودش . اگه خدای نکرده شوهرش سرمابخوره عرضه شو داره مثل پروانه دورش میچرخه . البته دوطرفه هست همه اینا

اگه یه زن دراین حدم نتونه باشه واقعا بیعرضه هستش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخدا زن داداش استاتر نی نی سایتیه

حالا میخواسته برای داداشش سوپ ببره نمیخواسته که بره بکشش چرا انقد چرتو پرت میگید 

یعنی عووووق از نظرات یه سریا چ گاردی گرفتن ب خواهر شوهر 

بخدا زن داداش استاتر نی نی سایتیهحالا میخواسته برای داداشش سوپ ببره نمیخواسته که بره بکشش چرا انقد چ ...

چون اینجا محل عقده گشایی هاشون هست 

حالم از دلار بهم میخوره، از ریال بیشتر...گور پدر این زندگی، گور پدر هرکی که به ما ظلم کرد...تاوان بدهند یا ندهند چه فرقی به حال ما میکند؟؟؟ما خواهیم مُرد و همه آرزوهایمان را به گور خواهیم برد...اما خدایا یادت باشد ما تو را ندیدیم اما پرستیدیم، تو ما را دیدی اما انگار شتر دیدی ندیدی...ما را در این زندگی نکبت بار میان این لاشخورها و کفتارها و کرکس ها تنها رها کردی...ما فقط یکبار فرصت زندگی داشتیم که نشد، جبران نمی شود، تمام شد...یارب حساب نیست نگو بندگی نکرد، این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد... (مجید کریمیان)

واااا همینم مونده برا اینکه برم خونه داداشم با زنش هماهنگ کنم چ حرفا؟خونه مال داداشمه مگه زنش از خون ...

بعضیا چه قشنگ ذاتشونو نشون دادن تو این تاپیک. بدبخت عروستون که انقدر ادم حسابش نمی کنید قبل اینکه برید خونش براش زحمت بتراشین زنگ نمی زنین یه خبر بهش بدین انگار کلفت در خونتونه که وظیفش باشه فقط سکوت کنه و شما هر رفتاری دلتون‌خواست بکنید... 

استارتر کارت درسته حالا میفهمم چرا چالشی با خانواده شوهرم ندارمکار خوب را هم یه عده بد برداشت میکنن ...

شما ها هم تاپیک استارتر رو به نفع خواهر شوهرا مصادره کردین. الان استار تر ناراحته ،عروس هم نگفته دخالت کرده ایشون... ایشون ناراحته چون زنداداشش کمکش رو قبول نکرده... حقیقتا ناراحتی نداره... فکر کنم کلا بعضیا اشتباه فهمیدن.

خدایی شماها با خواهر شوهراتون یا زنداداستون اینجوری رفتار میکنین؟من زنداداش ندارم ولی اگه بدونم خواه ...

همین دیگه نداری هنوز بصورت عملی تجربه نکردی .

وقتی به خدا اعتماد کردی . دیگه برای هر چیزی که حکمتش رو نمیدونی باهاش بحث نکن . 

بعضیا چه قشنگ ذاتشونو نشون دادن تو این تاپیک. بدبخت عروستون که انقدر ادم حسابش نمی کنید قبل اینکه بر ...

شما ک قرار نیس عروس ما بشید پس نیازی نیس فاز بگیرید

ذات شمام کااااامل مشخصهههه

💗تلخ ک باشی،مگس دورت کمتره💅🧸

چقد شمشیرو از رو بستیدزشته بخداهمین رفتارا رو دارید که یکسره از خانواده شوهر گله مندید

یا خدا چه چیزایی اینجا آدم میبینه یه سوپ درست کردن برا برا برادر رو جنایی میکنن😑😑من داداشم هنوز ازدواج نکرده ولی بخدا اینجا رو که دیدم ترسیدم