2777
2789
عنوان

زنگ زدم به زن داداشم

| مشاهده متن کامل بحث + 18150 بازدید | 444 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استاتر من مادر شوهرم وقتی شوهرم نیست اصلا سمت ما نمیاد وقتی شوهرم میاد اونم میاد بعد براش میوه اینا میاره یا یه وقتی شوهرم مریض میشه دلسوزی بیخود می‌کنه که من خودم حرصم میگیره ازش برای خودشیرینی.تاپیک شمارو دیدم همون حس بهم دست داد 

چقد ترسناکن یکسری خانوماچه اشکالی داره کسی مریضه براش‌چیزی ببریم؟از‌کی‌تا حالا‌خوبی و‌مهربونی شده شی ...

خب بپزین ببرین باز زنگتون چیه باز فلان گفت فلین جواب دادمتون چیه برین در بزنین بدین بیاین باز سرماخورده مهمونی نمیره خونه نباشه بخواین هماهنگ کنین که

لایک نکنید❌️کاربری دست دونفرمونه که دوستیم لطفانگین تاپیک ها باهم جورنیست.

خب عزیزم من خودم مریض میشم چون خونه م بهم ریخته ست دوست ندارم کسی چیزی بیاره واسم بیاد داخل ولی شما ...

من مریض میشم فقط چشمم به دره یکی یه لقمه آش بیاره برام

چون واقعا نا ندارم پاشم غذا حاصر کنم

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
اخه منم داداشم اون هفته مریض بودعقد کرده هستنزنش براش سوپ درست کرده بود منم براش اردک محلی بردم دادم ...

مرد عقد کرده با مردی ک ۲۴ ساعته زن کنارش هست خیلی فرق داره

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

کامنت های ی سری هاتونو میخونم از اینکه داداشم زن بگیره وحشت میکنم

چقدر ترسناکید 

چرا فکر می‌کنید همچین ک عقد کردید دیگه مالک اون مرد هستین ؟ یعنی خواهر و مادرش حق ندارن ی کلام با این مرد حتی حرف بزنن؟

خوبه داداشامون قبل اینکه با شما عروسی کنن با ما زندگی میکنن

💗تلخ ک باشی،مگس دورت کمتره💅🧸

عزیزم چهار پنج بار گفت آخهمنم گفتم باور کن به نیت شما درست کردم

تو سوپ رو ببر 

بد ب دلت راه نده احتمال زیاد جریان همینه که من گفتم و زنداداش تو رودرواسی و خجالت گفته چون خودمم تجربه شو دارم

کاش نمیگفتی سوپ پختی همینجوری می‌بردی میدادی

من فقط تو نی  نی سایت دیدم که انتظار  دارن خواهر و برادر بعد ازدواج تمام روابط قطع شه و فقط بچسبن به زنشون 

بابا خو خانواده داره از بن بته که به عمل نیومده  چرا اینقد  افکارتون داغونه

من بودم یساعت تشکر میکردم خواهر شوهر کارمند از استراحت خودش بزنه واسه داداشش سوپ و ابمیوه درس کنه

متن پیشگو رو بردار 

یک پری کوچولو با روح گل ارکیده💛                            دختر چشم آبی ابرو مشکی که دل میده به بازیگر چینی💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖تو محله مون نداشتیم اون بازیگر چینی رو متاسفانه       💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞من یک دختر فانتزی هستم که درون رویا های شرقی 💝💝💝 اما در حال حاضر فقط یک ۸۹ هستم که تیزهوشان میره و شاگرد اوله💝💝💝

😑😑😑ماجرا فقط سوپ نیست مثلا خواهر شوهر ای من هرروز زنگ شوهر من میزنم حتی وقتی من کنار شوهرم هستم غ ...

وای  خانواده شوهر منم اینجورین

مجرد بود مادرشوهرم ولش میکرد میرفت روستاسون دوست بودیم هربار زنگ میزنم به شوهرم نیمرو میخورد

الان هربار زنگ میزنه آخی غذا میخوری نهار دارید آخی لاغر شدی 

نمیدونم چرا ازدواج می‌کنند عزیز میشن.