2777
2789
عنوان

تاحالا انداختنتون‌ بیرون

| مشاهده متن کامل بحث + 752 بازدید | 75 پست
همینش بده دیگه، که این چرخه ادامه پیدا می کنه مگه اینکه یکی همت کنه و رو خودش کار کنه. وگرنه تو هم ب ...

اتفاقا قسمت تلخ ماجرا همینه که دقیقا میدونم و حتی تصمیم گرفتم اکه یه موقع خواستم ازدواج کنم بچه نیارم چون من واقعا الان از خودم مطمئن نیستم میترسم مثل مامانم ناخوداگاه اون شکلی رفتار کنم💔💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتفاقا قسمت تلخ ماجرا همینه که دقیقا میدونم و حتی تصمیم گرفتم اکه یه موقع خواستم ازدواج کنم بچه نیار ...

چرا نمیخونی دانشگاه دولتی یه رشته اسونی قبول شی بری؟ هم جای خابتو میده هم میتونی بری کار کنی هم غذاتو میده 

منم چندین بار مامانم انداختتم بیرون البته خیلی کوچیک بودم همون طرف خونه میموندم یه بارم یادمه بردنم گذاشتنم تو بیابون رفتن البته بعد برگشتن همشم علتش این بود که فهمیده بودن با یه پسری تو رابطه (فقط چت کرده بودیم اصلا ندیده بودیم همو)

من درکت می کنم. دوست داری چطوری بهت کمک بشه؟

هیچ کمکی درکار نیست به نظرم 💔خدایی که منو انقدر بی کس آفرید فقط مامانم بود باهاش شاد بودم که اونم یه طور زخم زده بهم که بخوامم نمیتونم فراموش کنم اصلا حس میکنم باهاش میخندم من احمقم. بعد اون همه رفتار اینجوری باشیم باهم...چقدر دلم یه خانواده می‌خواست. پدری که تکیه گاهم باشه یه مادر مهربون.... نشد که بشه خدا برید و دوخت و من بدبخت ترین کرد پولدار ترینم بشم نمیتونم حتی برای این قضیه کاری کنم خارج توان من یا هر کس دیگه

آروم میشی و وقتی آروم شی باز میتونی شاد شی

خیلی ها رو میشناسم که بخشیدن و آرام نشدن و شاد هم نشدن 

فقط طرف مقابل آرام میشه نه چیز دیگه این احساسات رو فقط باید پذیرفت هر کسی لیاقت بخشش نداره

منم چندین بار مامانم انداختتم بیرون البته خیلی کوچیک بودم همون طرف خونه میموندم یه بارم یادمه بردنم ...

دیگه حداقل دبیرستان بودی خیلی کوچیک نبودی 

چطوری آخه بردنت اون که بدتر بود

آروم میشی و وقتی آروم شی باز میتونی شاد شی

هیچوقت. با سرنوشتی که خدا نصیبم کرده آروم نمیشم هر بدبختی رو کشیدم حتی بی کسی رو کنار اومدم ولی مادر 💔اوکی بی کسی مطلق