2777
2789

سلام خانما 

میخوام ازدواج کنم دو دلم حس میکنم 

یا یه احساساتی درونم قاطی پاتی شده نمیدونم چیکار کنم ازدواج کنم باهاش یا نه. من فهمیدم یه ادم کمالگرای اهمال کار هستم واسه همین نمیتونم به کم قانع باشم ولی دارم خودمو مجبور میکنم چون میدونم تلاشیم واسه چیزی که میخوام نمیکنم 

حالا مورد ازدواجم، یه اقای 29 سالس خودم 20 هستم که درامد حدود 10 ت داره ولی سه قرار که رفتیم بیرون میگه از من خوشش اومده و میگه با هم میسازیم و واست تمام تلاشمو میکنم کم نزارم 

خوش اخلاق و با ایمان بنظر میرسه 

از لحاظ ظاهریم زیاد تایپ من نیست یعنی وقتی میبینمش و محبت میکنه قیافش زیاد واسم مهم نیست ولی وقتی نمیبینمش تو دلم میگم این همه صبر نکردم با همچینادمی ازدواج کنم 

تقریبا هم قد هستیم و چاق هستن ایشون 

من دوست داشتم همیشه با یه مرد قد بلند و لاغر ازدواج کنم البته خودمم اقرار میکنم خودم همچین خوبم نیستم 

و اینکه پدر و مادرم گیر دادن الکی ردش نکن چون من عملا دو بار جواب منفی دادم ولی مادرم جوابمو بهشون نگفته و گفته میخواد فکر کنه ب منم میگه اینا پیگیرتن 

از یه طرف میگه پسره بیکار و علافه از یه طرف میگه اخلاق خوب داره 

نمیدونم از دست اینا چیکار کنم انتخاب درست کدومه 😭😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب ظاهرش که تایپت نیست حقوق هم زدی ده بنظرم رد کن

تو خونه پدریم احساس اضافه بودن میکنم. از یه طرف میگن اگه رد کنی و بمونی تو خونه به هوای شوهر پولدار گردن خودت 

تو بگو من چیکار کنم با این خانواده اصلا پشتم نیستن 

از طرفیم میگن همین پسر خوبیه ولی اگه رفتی باهاش و اشتباه کردی پای خودت 😭😭😭😭

تو خونه پدریم احساس اضافه بودن میکنم. از یه طرف میگن اگه رد کنی و بمونی تو خونه به هوای شوهر پولدار ...

خب خودت برات مهم نیست وضع اقتصادی ؟!فردا نتونست یه مانتو برات بخره میای همینجا مینالی 

الان فکر می‌کنی چرا اکثرا از ازدواج ناراضین همین نی نی سایت 

چن فقط ازدواج کردن به هیچی درست فکر نکردن عواقبش هم میبینی که .

خب خودت برات مهم نیست وضع اقتصادی ؟!فردا نتونست یه مانتو برات بخره میای همینجا مینالی الان فکر می‌کن ...

چرا خیلی ادم پولکی هستم ولی از حرفای خانوادم میترسم که اگه بمونم بعدش خونه چی؟ اخه دوتا ابجی دیگم دارم سن ازدواجشون نزدیکه 

میگن پسر اخلاق دارهبسه واست برو با همی