2777
2789
عنوان

خانمای عاقل بیاین کمکم کنین تصمیم درستبگیرم میخوام ازدواج کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 250 بازدید | 26 پست
چرا خیلی ادم پولکی هستم ولی از حرفای خانوادم میترسم که اگه بمونم بعدش خونه چی؟ اخه دوتا ابجی دیگم دا ...

خب خداروشکر اخلاق خودت هم میدونی خدایی ده تومن ینی قشنگ سو تغذیه اصلا هیچی نمیتونه بخره ینی از چاله درمیای میفتی تو چاه .خانوادت هم مشخصه میخان ازدواج کنی اگر خدایی نکرده فردا به مشکل خوردی هم میگن میخاسی بگی نه به ما چه !

اسی من آدمی نیستم به کسی بگم ازدواج کن نکن ولی خدایی این مورد اصلا به درد نمیخوره . انشاالله یه کیس بهتر .نگران سن نباش الان دیگه روستا ها هم قید سن نیستن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو خونه پدریم احساس اضافه بودن میکنم. از یه طرف میگن اگه رد کنی و بمونی تو خونه به هوای شوهر پولدار ...

ببین اگر به دلت نمیشینه بگو میخوام بشینم تا موهام سفید بشه ولی زنش نمیشم 

در ضمن با ده تومن چجور میخوای خرج زندگی بدی

اصلا احساسی تصمیم نگیر خوب فکر کن طرف رو‌بشناس برای اشنایی هم مشاوره قبل ازدواج برین ببینید سنخیت دارید با هم یا نه 

سنت کمه ادمای زیادی میان باید انتخاب درست داشته باشی بزرگترات چرا اینجوری میکنن من بهم بر خورده به حرفشون توجه نکن خودت عاقل باش ببین با جنم هست تکیه گاه مناسب هست اخلاقش چطوره از لحاظ اخلاقی تو چه سطحی هستن خانواده گی و...وقتی صحبت میکنید ظاهر طرف رو‌میتونی ببینی و‌بشناسی که اگر نقش بازی نکنه اما باطن طرف رو‌مشاور میتونه تشخیص بده چه نوع اخلاق و رفتار هایی داره با چشم باز تصمیم میگیری

تو خونه پدریم احساس اضافه بودن میکنم. از یه طرف میگن اگه رد کنی و بمونی تو خونه به هوای شوهر پولدار ...

سلام از نظرم قبل از جواب مثبت دادن و محرمیت حتما برو مشاور مناسب و ازش مشورت بگیر

به نظرم اول شما خودت برو مشاوره.  چون افکارتون خیلی ضد و نقیض هست.  میگی کمال گرا هستم.  ولی با فردی تو این شرایط در سن ۲۰ سالگی میخوای ازدواج کتی. این حداقلها رو هم تقریبا از نظر شما نداره.  من نمیدونم کدوم شهر هستین ولی دیگه تو اکثر جاها ۲۰ سال سن خودسازی هست نه سن ازدواج. کلا سعی کنید بفهمید این ازدواج رو به چه دلیل دارید انجام میدید.  نقاط مهمی رو که ملاک شما هست لیست کنید. به لیستتون درصد اهمیت بدید مثلا حقوق ۲۰ درصد مهمه، خونه ۴۰ درصد مهمه، ظاهر ۲۰ درصد و...بعد  نقاط مثبت و منفی ایشون رو هم لیست کتید. و با توجه به امتیازش بررسی کنید که ایا مناسب است یا خیر