2777
2789
عنوان

خانمای متاهل که روزانه ملیونی خرج میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 1308 بازدید | 70 پست

شوهر دست دلباز من ابجیم شوهرش همین بود کلا پول بهش زیاد میداد ولی شوهرشم مثلا پولدار معمولی بود ینی با تلاش درمیاورد 

ولی یکی میشناسم تیلیاردره مرده هم جوونه سر اینک روغن مثلا پنجاه تومن گرونتر خریده دیدم دعوا کرده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ولش کن بچه ۱۸ ساله فاز استقلال گرفته. من اگر همسرم نباشه نمیدونم پولامو چیکار کنم ! هر چی هم که درمی ...

درسته گلم یک پسر ودختر وقتی با هم ازدواج کردند دیگه پول من و این و اون نداره پول زن و شوهر پول جفتشون محسوب میشه حالا همه میگن دختر بدبخت مفت خوره و یه مشت چرت و پرت 

در اندک من تویی فراوان یا رب.!🤍🕊️
جاااااان؟؟؟؟عرضه ندارن؟خودتونم جای اون خانم بودید و خرج میکردین بازم همینو میگفتین.شما از جزئیات یه ...

عزیزم معلم شده ۱۵ تومن حقوق میگیره، صبح تا ظهر جون میکنه، تهشم مامان بچه ها میشورنش میزارنش رو بند، الان فکر کرده چخبره. خداروبنده نیست. فکر کرده با عرضه دو عالمه و پولدارررر. 

وای به حال این سیستم آموزش پرورش با این معلم های بیشعور و نوک دماغ بالا. 

درسته گلم یک پسر ودختر وقتی با هم ازدواج کردند دیگه پول من و این و اون نداره پول زن و شوهر پول جفتشو ...

الان پروفایلشو دیدم. 

معلمه !!!! واویلاااااا. 

چه نوک دماغ سر بالایی ! ماهی سه برابر این خانوم درمیارم انقدر چرت و پرت تف نمیدم. 

دوستان من وقتی همسرم دانشجوی دکتری بود باهاش ازدواج کردم. خواهرام که همشون شاغل و بقول اون خانم با عرضه بودن تماما پیف پیف کردن. که این که پول نداره این که آینده نداره. همه شون این از فلان شهر کوچیکه. این قد کوتاهه. این هیزه. این جثه اش ریزه. زبون نداره. فقیره. یه عروسی نمیتونه برات بگیره. یه رستوران نمیتونه ببرتت. و هزاران تهمت و برچسب ناروا.

الان دو ساله کارگاه زده. کارگاه ماشین سازی. کم کم به امید خدا کارش داره میگیره. چندین ساله داریم با بدبختی و فقر زندگی میکنیم. یه گرون از کسی نگرفتیم. از هیشکی انتظار نداشتیم. جواب کسی رو ندادیم. بی احترامی نکردیم. دو تا خونواده ها اذیتمون کردن. مسخره کردن. الان شوهرم پول خریدن یه جفت کفش نداره. شیشه عینکش پر از خط و خشه. با همون روزی ۱۲ ساعت پشت کامپیوتره. میخوام بپرسم. اگه یروزی پولدار بشیم حقمونه یا نه؟ من تو این مدت هیچی ازش نخواستم. طلا عروسی ... هیچی. ولی شوهرم دست و دلبازه. مررررده. یه تومن داشته تمااامشو برام خرج کرده خسیس بازی در نیاورده. خانمایی که چشم دیدن زنای پولدار و ندارین. آیا شما بودین از ابتدا حاضر بودین از تمام خواسته هاتون بگذرین و تن به این ازدواج بدین؟شما از گذشته هیشکی خبر ندارین.

دلتنگ دورانی هستم که به یاد نمی آورم کجا بود؟ کی بود؟ چطور بود؟
دوستان من وقتی همسرم دانشجوی دکتری بود باهاش ازدواج کردم. خواهرام که همشون شاغل و بقول اون خانم با ع ...

جالبه کافیه یکی پولدار بشه کم کم همه پیداشون میشه.این دنیا خیلی کثیفه. من و همسرم همیشه زندگی ساده رو دوس داشتیم. نه تجملات رو. ولی میخوام بگم کسیم که پولدار هست و پول خرج میکنه. برای خانمش و بچه هاش حقشه.شاید یه زمانی جون کنده. چرا قضاوت میکنین. من بعضی وقتا میشینم به حال تنهایی همسرم گریه میکنم. فقط روی خودش و خداش حساب میکنه. واقعا حقش نیس درآینده راحتتر زندگی کنه؟چرا جامعه مون انقد سمی شده که به من خانم تحصیل کرده خانه دار برچسب بی عرضه زده میشه. من یه خانم خانه دارم. ولی انواع مهارت ها رو یاد گرفتم. ولی دلم نمیخواد خودم پول دربیارم. دلم میخواد اگه یه گرون خرجمه اونو از شوهرم بگیرم. اگه داشت چه بهتر اگه نداشت دلم نمیخواد کار کنم. به کسی مربوط نیس. یاد بگیریم سرمون تو زندگی خودمون باشه و انقد دل این خانم ها رو نشکنیم

واقعا منم دلم میخواد بدونم جاری من با اینکه وضع مالی خوبی هم نداره ولی در طول سال حتما چهار پنج دست ...

دوسه دست لباس برای بچه ها یادوسه دست برای شوهرش درکل سال زیاده؟ 

پارسا پسرمامان😍
بچه جان قانوناً عرفا و شرعا مرد وظیفه شه نفقه زن رو بده حتی بعد از عقد باید کور بشه مهریه ای که امضا ...

نفقه یه خانم با مدرک دکتری حداقل ۱۰ تومنه

یه زمانی خرج نکردم نپوشیدم نگشتم شاید باور نکنید ۳سال یه بار مانتو وکفش خریدم حتی برا بچه هام تا خون ...

آفرین نوش جونت 

۱۴۰۲/۵/۱۳.......☘️☘️☘️ای انکه دوست دارمت اما ندارمت 😔🥀   برسینه میفشارمت، اما ندارمت😔🥀   ای آسمان من که سراسر ستاره ای 😔🥀   تا صبح میشمارمت، اما ندارمت😔🥀  در عالم خیال خودم چون چراغ اشک 😔🥀  بر دیده میگذارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای درخت بهشتی، درخت جان 😔🥀  در باغ دل بکارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای شکفته ترین مثل چتر گل 😔🥀 بر سر نگاه دارمت، اما ندارمت 😔🥀