بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
شوهر همچین پولی نداشته باشه که زن نمیتونه ازش این همه بگیره
خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏
خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏
شما برو خودتو پاره کن، تهش اونی برده و تا آرنج طلا و سرمایه داره که کنار همسری بوده که صدشو براش گذاشته. اینو منی میگم که کنار همسرم کار میکنم ولی هیچوقت از زنانگی خودم نمیزنم.
خیالتو راحت کنم، با کارمندی هم تو این مملکت پول درنمیاد.
جاااااان؟؟؟؟عرضه ندارن؟خودتونم جای اون خانم بودید و خرج میکردین بازم همینو میگفتین.شما از جزئیات یه خانم با شوهر پولدار خبر دارین؟از کجا میدونین عرضه داره نداره؟مگه اصلا عرضه پول درآوردن برای خانمه؟این چه رسم و چه روزگاری شده که پول دراوردن شده وظیفه خانم؟؟؟ میخوای همسرش اون پولارو بیاره شما خرج کنین؟ همیشه میگم ایم زنا هستن که چشم دیدن همدیگه رو ندارن.
دلتنگ دورانی هستم که به یاد نمی آورم کجا بود؟ کی بود؟ چطور بود؟
خب هر مجلسی لباس خودشو میخاد و هر لباسی کفش خودشو ... سر جمع بخای حساب کنی اضافه نگرفته
موافقم ولی جاری من مدلی که داره اینه که لباسی که میخره با همان هم دید و بازدید عید میره هم بعد ایام عید با همان لباس پارک و بازار و مزار میزه و بعد هم کلا دیگه نمی پوشه