2777
2789
عنوان

خانمای متاهل که روزانه ملیونی خرج میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 1314 بازدید | 70 پست
۶_۵ دست لباس و سه جفت کفش در طول یک سال فکر نکنم ضروری محسوب بشه

خب هر مجلسی لباس خودشو میخاد و هر لباسی کفش خودشو ... سر جمع بخای حساب کنی اضافه نگرفته

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    
یه زمانی خرج نکردم نپوشیدم نگشتم شاید باور نکنید ۳سال یه بار مانتو وکفش خریدم حتی برا بچه هام تا خون ...

درستش هم همینه وقتی از همه لحاظ خونه و ماشین تامینی دیگه مشکلی نیست بگرد و بپوش و بخور خوش بگذرون جوونیت حروم نشه این خیلی مهمه

در اندک من تویی فراوان یا رب.!🤍🕊️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهر پولدار دارن 

شوهر همچین پولی نداشته باشه که زن نمیتونه ازش این همه بگیره

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

اکثر مواقع قسط،وام🤣😂اکثر مواقع حقوقم درکل باهرچیزی گ بشه بتونم هم پس انداز کنم هم‌میلیونی خرج کنم 

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹

لطفا بیاین تاپیک اخرم نظر بدین

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

هیچی خودشون ک عرضه ندارن پول شوهرو میخورن

بچه جان 

قانوناً عرفا و شرعا مرد وظیفه شه نفقه زن رو بده 

حتی بعد از عقد باید کور بشه مهریه ای که امضا کرده رو هم بده این که ما خانم ها نمیگیریم لطف میکنیم

از این به بعدم اول فکر کن بعد کامنت بذار

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

شما برو خودتو پاره کن، تهش اونی برده و تا آرنج طلا و سرمایه داره که کنار همسری بوده که صدشو براش گذاشته. اینو منی میگم که کنار همسرم کار میکنم ولی هیچوقت از زنانگی خودم نمیزنم. 

خیالتو راحت کنم، با کارمندی هم تو این مملکت پول درنمیاد.

حرفت بد بود پول شوعرو نخورن پس شوهر پولاشو چیکار کنه این حرفا چیه

ولش کن بچه ۱۸ ساله فاز استقلال گرفته. 

من اگر همسرم نباشه نمیدونم پولامو چیکار کنم ! هر چی هم که درمیارم و ذخیره میکنم برای خودشه و اونم همینطور. اصل زندگی اینه اصلا 

جاااااان؟؟؟؟عرضه ندارن؟خودتونم جای اون خانم بودید و خرج میکردین بازم همینو میگفتین.شما از جزئیات یه خانم با شوهر پولدار خبر دارین؟از کجا میدونین عرضه داره نداره؟مگه اصلا عرضه پول درآوردن برای خانمه؟این چه رسم و چه روزگاری شده که پول دراوردن شده وظیفه خانم؟؟؟ میخوای همسرش اون پولارو بیاره شما خرج کنین؟ همیشه میگم ایم زنا هستن که چشم دیدن همدیگه رو ندارن. 

دلتنگ دورانی هستم که به یاد نمی آورم کجا بود؟ کی بود؟ چطور بود؟
خب هر مجلسی لباس خودشو میخاد و هر لباسی کفش خودشو ... سر جمع بخای حساب کنی اضافه نگرفته

موافقم ولی جاری من مدلی که داره اینه که لباسی که میخره با همان هم دید و بازدید عید میره هم بعد ایام عید با همان لباس پارک و بازار و مزار میزه و بعد هم کلا دیگه نمی پوشه 

الان ماهی ۳۰ ۴۰ میلیون تو تهران ماهیانه نیازه تا زندگی بگذره

میشه میانگین روزی یک میلیون ک کاملا نرماله 

الان ی مثقال زعفرون ۸۰۰ تومنه 

برای یک ماه احیل بخوای بخری ۲تومن میشه 

خدایا شکرت❤️