زیبای_سایت_هستم مدیر استارتر عضویت: 1404/07/04 تعداد پست: 38 عنوان با شوهرم قهرم بودم دیگه 179 بازدید | 6 پست اگه تایپک قبلم رو خونده باشید میدونید که شوهرم گذاشته بود رفته بود الانم با گل و شیرینی اومده عذر خواهی کرده بنظرتون ببخمش؟؟؟؟ پسرا درخواست ندین امروز | 14:00 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مامان_حسین_و_علی عضویت: 1402/07/07 تعداد پست: 15265 نه راحت نبخش.چند وقته رفته؟کجا رفته؟به چه دلیل رفته؟ یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم
زیبای_سایت_هستم مدیر استارتر عضویت: 1404/07/04 تعداد پست: 38 نه راحت نبخش.چند وقته رفته؟کجا رفته؟به چه دلیل رفته؟ غذا لخته بدون لوبیا پلو بود بعد سرم داد این چیه درست کردی کتکم هم زد به چک هم زد تو دهنم پسرا درخواست ندین
مامان_حسین_و_علی عضویت: 1402/07/07 تعداد پست: 15265 غذا لخته بدون لوبیا پلو بود بعد سرم داد این چیه درست کردی کتکم هم زد به چک هم زد تو دهنم خودت تصمیمت چیه الان؟به نظرت ارزش داره زود ببخشی؟قبلا اذیتت نکرده؟ یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم
زیبای_سایت_هستم مدیر استارتر عضویت: 1404/07/04 تعداد پست: 38 نه راحت نبخش.چند وقته رفته؟کجا رفته؟به چه دلیل رفته؟ از ۱۴ مهر ماه پسرا درخواست ندین
زیبای_سایت_هستم مدیر استارتر عضویت: 1404/07/04 تعداد پست: 38 خودت تصمیمت چیه الان؟به نظرت ارزش داره زود ببخشی؟قبلا اذیتت نکرده؟ بنظر من کارش زشت بوده مخصوصا وقتی یه چک زده بهمفعلا تو خونه راش نمیدم خیلی کارش زشت بوده پسرا درخواست ندین
مامان_حسین_و_علی عضویت: 1402/07/07 تعداد پست: 15265 بنظر من کارش زشت بوده مخصوصا وقتی یه چک زده بهمفعلا تو خونه راش نمیدم خیلی کارش زشت بوده بذا یه ماهی دنبالت بیفته. اگر میتونی شرط و شروط بذار برا برگشتش یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم