2777
2789
عنوان

پزشکی قبول شدن ولی

125 بازدید | 7 پست

عموم متخصص مغزه پشرعموم سال پنجم پزشکیشه 

منم امسال قبول شدم دیروز اومده بودن خونمون و انتظار داشتم درنورد دانشگاه باهام حرف بزنن ولی فقط تشویقم کردن و تبریک گفتن

یه حس عجیبی هم به پسرعموم دارم ولی اصن از اول عمرم ده کلمه بیشتر باهاش حرف نزدم

خیلی انکار بچه حسابم میکنن نمیدونم یه حس بدی دارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مبارکت باشه عزیزم، پسر خاله منم امسال پزشکی قبول شد و من حدود ده سال ازش بزرگ ترم

خیییلی رسمی با من صحبت میکنه و من کاملا بچه میدونمش

حس ت درسته برای اطرافیانت تا اخر عمر بچه و کیوت و کوچولویی اما این به معنای بی احترامی نیست و اتفاقا حس قشنگیه 

مبارکت باشه عزیزم، پسر خاله منم امسال پزشکی قبول شد و من حدود ده سال ازش بزرگ ترمخیییلی رسمی با من ص ...

مرسیییی

ینی جدی بیخیال شم؟

آخه شما دختری پسر خالت که ازت کوچیکتره پسره

من دخترم که کوچیکم ۷ سال اختلاف داریم 

نمیدونم که

مرسییییینی جدی بیخیال شم؟آخه شما دختری پسر خالت که ازت کوچیکتره پسرهمن دخترم که کوچیکم ۷ سال اختلاف ...

چیزی نیست که نگرانش باشی، اگر سوال داری ازشون بپرس و مطمئن باش جواب میدن، ولی کلا حس ت خیلی حس درستی نیست که بهش دامن بزنی