2777
2789
عنوان

سریال از یاد رفته

| مشاهده متن کامل بحث + 202 بازدید | 20 پست
زخم کاری ندیدم ولی مث ستایش نیست

ستایشم مث مادر شهاب پدرشوهرش باهاش مشکل پولدارم بود بعدم جاری ستایش مواد گذاشت تو ماسین طاهر به کشتنش داد ستایشم بچه هاشو برداشت گم و گور شد. داستان شهاب و مادرش با ادیبی ها هم همینه 

٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فصل اول ایناش ادم کف میکرددد این از یاد رفته چیه اه اه اه پیف پیف پیف

اون زمانم که شهرزاد ساخته شد ترکوند تا مدتها همه فیلم ها داستانش مث شهرزاد بود ولی هیچ کددوم به گرد پای شهرزادم نمیرسید تو خفن بودن

٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر
ستایشم مث مادر شهاب پدرشوهرش باهاش مشکل پولدارم بود بعدم جاری ستایش مواد گذاشت تو ماسین طاهر به کشتن ...

این گم و گور نشد داییش اورد بش داد شهاب گفت نمیخامش و اون زندان بود و بعدش شهاب یتیم خونه  نمیدونم هرکسی یه دید داره به فیلم  .

حالا ببینیم آخرش چی میشه

این گم و گور نشد داییش اورد بش داد شهاب گفت نمیخامش و اون زندان بود و بعدش شهاب یتیم خونه نمیدونم ه ...

بابا حالا من منظورم این نیست که نعل به نعل شبیه ستایشه. منظورم اینه محتوای کلی داستانش مث اون یکم خلاقیت توش نیس

فصل اول ایناش ادم کف میکرددد این از یاد رفته چیه اه اه اه پیف پیف پیف

اره اصلا قابل مقایسه نیستن 

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️ ️🏋‍♀️Pilates🏋‍♀️bodybuilding