2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه مدرسه ای دارید میشه بهم مشاور بدیدد

| مشاهده متن کامل بحث + 309 بازدید | 46 پست
معلم بجای اینکه بچه رو جذب کنه.فراریش داده...بخاطر سخت گیریاشه.....من دخترم کلاس اول عاشق مدرسه شد.. ...

بازم خداروشکر که امسال خوبه منم پسرم کلاس سوم هست و مادر بی تجربه ای نیستم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیز دل یه کاری هم میتونی بکنی چون پیش دبستانی مثل خود مدرسه اونقدر سخت نمی‌گیرن بیشتر روزها بچه رو ...

همین حالا هم هر روز هفته خودم دارم باهاش کار میکنم بس بار رو روی دوش خودمون انداخته.

پیش دبستانی که اینقدر سخت گیری نمیکنه .من پارسال دخترم پیش دبستانی بود خیلی هم ماشاالله شیطونه و حرف میزد و گاهی بی اجازه از جاشون بلند میشدن ولی معلم اصلا دعوا شون نمی‌کرد و مهربونم برخورد می‌کرد امسال کلاس اولیه و تازه یاد گرفتن باید اجازه بگیرن و شیطونی و شلوغی مال زنگ تفریحه ولی بازم شیطونی هاشونا دارن و معلم هم باهاشون کنار میاد 

اول راه اینجوری زده میشه اگه میتونی کلاسش و عوض کن 

تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏
از دخترت بپرس چرا بی اجازه میری بیرون خودش بهت میگه شاید معلم راست میگه شاید با دخترت لجه

بچه ها یواش یواش قوانین رو یاد میگیرن بهش گفتم از معلمت اجازه بگیر قبول کرده ولی در کل معلمش خیلی خشکه

پیش دبستانی که اینقدر سخت گیری نمیکنه .من پارسال دخترم پیش دبستانی بود خیلی هم ماشاالله شیطونه و حرف ...

کلا همه مادرا از ایشون ناراضی هستن ولی شاید دخترشون اینقدر حساس نباشه که صبح ها به زور بره

دخترت در مورد معلم چی میکه؟بقیه والدین چی بچه های اونا هم حرف دختر شما رو میزنن؟

بقیه والدین هم ناراضی هستن ولی خب چه میشود کرد به اصطلاح بهترین جا ثبت نامش کردیم هر روز کلی مسافت بچه رو میبریم

نفرستش پیش دبستانی خبواجب نیست کبذار تا حا داره بازی کنه سال بعد بره مدرسهمن نه مهد رفتم ن پیش دبستا ...

الان فرق کرده باید پیش بفرستن ی جورایی اجباره 

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …