یک دختر ۶ ساله دارم که از اول تولدش تا الان رفتارهای طبیعی و معقول داشته شیطنت و بازیگوشی در حد معمول بوده از لحاظ فن بیان و یادگیری هم نرمال در حدی که چند تا شعر و چند تا سوره حفظ هست کلاس زبان میره و یادگیری خوبی داشته الان که پیش دبستانی رفته به شدت از محیط مدرسه و معلمش زده شده میگه معلمم مدام دعوام میکنه صبح ها با گریه مدرسه میره به معلمش میگم میگه دختر شما بدون اجازه بیرون از کلاس میره یا حرف گوش نمیده در صورتی که سال گذشته هم مهد میرفته ولی مربیش از اخلاق و رفتار دخترم راضی بوده الان واقعا نمیدونم چکار کنم؟ معلمش جوری حق به جانب صحبت میکنه که دور از جون انگار دخترم یک بیمار روانی هست.
کلا یک ماه به زور رفت سر کلاس اونم همش پشت در وایمیساد
خدا خیر بده مدیر را هرجا هست خدا براش بخواد
یک هفته به عید کلاس پسرمو عوض کرد اصلا هم با معلم صحبت نکردم خیلی بی چاک و دهن بود
من یه خانوم خوشبختم که یه همسر زحمتکش و خوب دارم ما دوتا گلپسر هم داریم که از ته دل دوستشون دارم و منتظر اتفاق ها و خبرهای خوب در مسیر زندگیمون هستیم❤️❤️❤️❤️ دوستتون دارم از ته قلب ❤️❤️❤️❤️
وای یاد معلم کلاس اول پسرم افتادم کلا یک ماه به زور رفت سر کلاس اونم همش پشت در وایمیساد خدا خیر بده ...
آره واقعا اینقدر حق به جانب صحبت میکنه بهش میگم مادرم چندین سال آمدزگار نمونه بودند همیشه بهم گفته باید بچه ها رو با تشویق علاقمند کرد و نکات مثبت رفتاریشون رو دید که اشتباهات و کارهای منفی هم کمرنگ بشه ولی ایشون تمرکزشون روی تنبیه هست
پسر من کلاس سوم معلمش با اینکه بیست سال سابقه داره معتقد تکلیف زیاد هیچ عملکرد خوبی ندارد بچه باید ...
دقیقا پسر منم همینطور معلمش میگه اصلا لازم نیست باهاشون کار کنید توی مدرسه یاد میگیرن کلاس سوم هم هست با ۳۰ و خوروی دانش آمدز ولی ایشون ۲۰ نفر رو نمیتونه هندل کنه
کلاس اول اینقدر سخت گیری نداره که این خانوم تو پیش دبستانی داره سخت میگیره معلم کلاس اول دختر من تکل ...
دوتا دفتر مشق و تمرین داره دلم برای دخترم کبابه دوستای مهدش هم اینجا هستن توی همین کلاس میترسم کلاسش رو عوض کنم از دوستاش دور بمونه اونجا هم گرفتار بشم
وای معلمهای الان خیلی بیشعورن بخدا من دخترم اینقدر قشنگ روخوانی میکنه و املا میگم شاید یکی غلط داشته باشه چند روز پیش جلسه بود گفتم خانوم بچم چطوره یه عالمه حرف زشت زد آخرشم گفت اصلا کتاب باز نمیکنه تو میگی درسش چطوره اینقدر ناراحت شدم اومدم خونه دیدم تمام تکالیف مدرسه رو قشنگ نوشته توی کلاس من که اون معلم بیشعور رو نمیبخشم و حلال نمیکنم به قول شما جوری حرف میزد انگار بچم مشکلی داره
دنبال عیب و ایرادی ؟؟؟ به جای اینکه یه ذره بین دستت بگیری یه آینه دستت بگیر...
ببین من اگه میدیدم بچم بلد نیست بخونه و بنویسه ناراحت میشدم چون کلاس دومه ولی بخدا حتی لطفا اینا هم که درس ندادن بلده بنویسه قشنگ میبینم که استعداد داره اصلا از بچم ناراضی نیستم فقط میگم این سال بگذره از دست این نکبت راحت شم
دنبال عیب و ایرادی ؟؟؟ به جای اینکه یه ذره بین دستت بگیری یه آینه دستت بگیر...