2777
2789
بچه چندم ناخواسته بود عزیزم الان چند وقتته

بچه دومم .انقدر حرص دارم نمیدونم ۲۹ هفتمه یا ۲۸ ..ناخواسته عجیب بود زمانی تو دامنم افتاد که یه آرزوی خیلی بزرگ داشتم ..داشتم به اون ارزوم میرسیدم که این طور شد ..بخاطراین آرزوم حتی معذرت میخوام نمیذاشتم همسرم پیشم بیاد .ولی نففهمیدم ازکجا خوردم ..گفتم حتما حکمتیه ...فقط دعا میکنم سالم باشه .

الهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم .هدیه برای امام زمان ...خدایاشکرت .ممنونم ازت .                        

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درک نمی کنم الان خوبه اما وقتی ۸۰ یشم اون ۴۳ ساله است هنوز خیلی کوچکه برای بی مادر شدن

🙂نه کوچیک نیست برای بی مادر شدن ، به افکارت پر و بال نده 

مادربزرگ من ۴۷ سالگی خالمو دنیا آورد خالم ۲۰ سالش بود مادربزرگم فوت شد 

بنظر من ۴۳ سالگی اصلا کم نیست ، مادر من ۳۸ سالگی بی مادر شده

بعدشم عمر و زندگی دست خداست بسپارش به خدا ، اونی که داده فکر همه جاشو هم کرده

فقط 27 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

در پیکر من دو قلب دارد ضربان🫀😍دومین ثمره زندگیمون تو راهه دعا کنید سالم و به موقع بیاد بغلم🥺♥️ 🌸دوستتـ«همسرم»ـدارم🌸کاربر «دلبرمومشکی2»هستم از سال ۱۳۹۹عضوم🌸💗خسته تر از آنم که بدانی...

بچه دومم .انقدر حرص دارم نمیدونم ۲۹ هفتمه یا ۲۸ ..ناخواسته عجیب بود زمانی تو دامنم افتاد که یه آرزوی ...

من خر خودم خواستم الان دیگه نمی خواهم به هیچ وجه .وقتی تک فرزندی این قدر رایجه من چرا  بچه بخوام می رفتم دنبال رشدم سر کار می رفتم .خیر سرم کارشناسی ارشد مهندسی دانشگاه دولتی خوندم 

من خر خودم خواستم الان دیگه نمی خواهم به هیچ وجه .وقتی تک فرزندی این قدر رایجه من چرا بچه بخوام می ...

دقیقا .الان هرکی ومیبینم منصرفشون  میکننم .الان خواهرشوهرم بچش تک ..خوش بحالش ..عقل داره .من کله پوک نبودم

الهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم .هدیه برای امام زمان ...خدایاشکرت .ممنونم ازت .                        
سزارینی .من بچه داشتم تو سن مناسب الان از هیجی ذوق نمی کنم .می دونم ناشکریه ولی خوب همش به تهش فکر م ...

دوست داشتی زودتر بچه میاوردی؟

با همه در صلح هستم مگر اینکه محترمانه برخورد نکنی.😊👊متاهل هستم.

خاله تون عاقبت به خیر شدن

بله گلم ، ازدواج کرده و بچه داره 

حتی اونموقع داییم ۲۶ سالش بود مجرد بود ، خاله ها براش زن گرفتن و عروسی گرفتن 

فقط 27 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

در پیکر من دو قلب دارد ضربان🫀😍دومین ثمره زندگیمون تو راهه دعا کنید سالم و به موقع بیاد بغلم🥺♥️ 🌸دوستتـ«همسرم»ـدارم🌸کاربر «دلبرمومشکی2»هستم از سال ۱۳۹۹عضوم🌸💗خسته تر از آنم که بدانی...