2777
2789
عنوان

دلم شکسته💔

80 بازدید | 12 پست

کسی که دوستش دارم یبار بهم محل میده یبار نه

امروز تصمیم گرفتم برای همیشه فراموشش کنم ...

کاش این همه که من بش توجه میکردم بم توجه میکرد🥲

چرا من آنقدر بی اعتماد به نفس و حقیرم ....هعییی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احتمالا یکی دیگه داره یا شمارو دوست نداره وگرنه پسری که دختری رو دوست داشته باشه همش پیام میده سراغش میگیره مشتاق تر هست

آقا هستم...که داند بجز ذات پروردگار ؛ که فردا چه بازی کند روزگار

سلام عزیز دلم

اول از همه بدون که احساست طبیعیه  دلت شکست چون واقعا با تمام وجودت دوستش داشتی و وقتی محبت آدم بی‌جواب می‌مونه، طبیعی‌ه که آدم احساس کوچیکی کنه ولی این احساس حقارت، واقعیت تو نیست  فقط یه انعکاس موقتی از درده.

اینو بدون 

تو همون آدمی هستی که هنوز توان عشق ورزیدن داره.

تو کسی هستی که دلش گرمه، حتی اگه طرف مقابل سرد باشه.

و این یعنی تو قوی‌تری، نه ضعیف‌تر.

گاهی فراموش کردن لازم نیست با زور باشه،

با پذیرفتن  اینکه اونقدر که من خواستم، اون نخواست شروع میشه.

از امروز فقط برای خودت ارزش قائل شو 

لبخند بزن، حتی اگه اشک تو چشماته. چون این اشک یعنی هنوز زنده‌ای، هنوز احساس داری، هنوز قلبت کار می‌کنه 

شکست دل یعنی یه چیزی درونت هنوز خیلی زنده‌ست. آدمایی که بی‌احساس می‌شن، دیگه نمی‌فهمن دلشون شکسته یا نه ولی تو فهمیدی، یعنی هنوز قلبت سالمه و عمیق حس می‌کنی.

تو اون‌قدر قشنگی و خاصی که اگه یه نفر قدرتو ندید، مشکل از چشم اون بود، نه از ارزش تو😜

همیشه اینو بگو

من دیگه دنبال کسی نمی‌دوم...

کسی که خودش بخواد، کنارم می‌مونه.

من لیاقت آرامش دارم، نه التماس توجه.

چشم بد دور که هم جانی و هم جانانی 🩶🌱 یه پسر خوشتیپ و خوش هیکل دارم (نامزدم رو میگم) 😅🫂دانشجوی دندان پزشکی هستم🦷👩🏻‍⚕️ تنها کسی که میتونه ارزش تو رو تعیین کنه خودتی و فقط خودت 🫶🏻🩷 کاربر قدیم اینجا هستم😊علاقه مند به مطالعه هستم 📚 مترجم زبان انگلیسی👩🏻‍🎓 طبیعت گرد 🌱 عاشق خانواده 😇 السلام علیک یا حضرت معصومه ❤️‍ هر چه داریم از این دختر موسی داریم ❤️‍ علاقه مند به حافظ 🦋🍃 هوا خاه توام جانا و می‌دانم که میدانی 🦋🍃 اندر دل من بیرون و درون همه اوست