2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این حرف خیلی آرومم می کنه همسرم خواب دیده بود تعبییر خواب گفته بود خدا دو تا پسر خوب بهت می ده .پسر ...

ببین پسرو دخترش که فرقی نداره

اما جنسیت رو هم خدا صلاح میدونه چی به ماها بده

از بحث جنسیت بگذریم

یک چیزی بهت بگم دلت آرومتر بشه

زنهایی که در سن بالاتر بچه به دنیا میارن همیشه حس جوونی و سرزندگی دارن، حس پیری سراغشون نمیاد چون با دنیابگی یک فسقلی سرو کار دارن، قدرش رو بدون🩷

برام هیچ حسی شبیه تو نیست❤
یعنی می شه .می ترسم مریضی روم ماندگار بشه .من دختر لایقی بودم پد. و مادرم خیلی بهم امید دارن و همچنی ...

عزیزم بخاطر شرایطته

انشالله چن وقت بعد زایمان رو براه میشی

بذار بیاد بغلش کنی دیگ همه چی یادت میره

😐😐😐اسی هم سن های شما تازه دارن ازدواج میکنن چنان ناله کردی از اول تاپیک بخدا فکر میکردم نزدیک ۵۰ ...

اخه نصف عمرمون رفته .الانم همه تک بچه کار بیخودی بود داشتم لذتشم می بردم .فکر می کردم یکی کمه

سن شما خوبه .اضطراب الکی نگیر .بهترین سن با اختلاف سنی مناسب

به سن نیست به عقله 

من واقعا اضطراب و وسواس های شدید گرفتم توی بارداری

همش میگم بیچاره این بچه ی مادر عاقل می‌خواد این چه رفتارهاییه من دارم 

استرس ولم نمیکنه ، اصلا نمیتونم به خونه زندگیم برسم میگم خدا کمکم کنه چهار روز دیگه از پس مسئولیت بچه بربیام

برای همین میگم شاید اگر سن م بیشتر بود عقل و توانایی مدیریت زندگیم بهتر بود

عزیزم بخاطر شرایطتهانشالله چن وقت بعد زایمان رو براه میشیبذار بیاد بغلش کنی دیگ همه چی یادت میره

امیدوارم .فکر می کنم ترس از اینکه من زود می میرم باعث شه من بد تربیتش کنم 

اخه نصف عمرمون رفته .الانم همه تک بچه کار بیخودی بود داشتم لذتشم می بردم .فکر می کردم یکی کمه

من ۳۲ سالمه دوتا دارم میخام چند سال دیگه یکی بیارم 

الکی خودتو درگیر فکر کردی 

هورمونات بهم ریخته نمیدونی داری چی میگی 

البته ببخشید این حرفو زدم

به سن نیست به عقله من واقعا اضطراب و وسواس های شدید گرفتم توی بارداریهمش میگم بیچاره این بچه ی مادر ...

مامانت می یاد کمک .نگران نباش تازه خوشحال می شی که چه سن خوبی بچه آوردی .به نظر من بچه حداقل باید تا ۵۰ سالگی مادر داشته باشه 

من ۳۲ سالمه دوتا دارم میخام چند سال دیگه یکی بیارم الکی خودتو درگیر فکر کردی هورمونات بهم ریخته نمید ...

نه اصلن ناراحت نمی شم فقط امیدوارم دارم چرت و پرت می گم واقعی نباشه 

من ۳۲ سالمه دوتا دارم میخام چند سال دیگه یکی بیارم الکی خودتو درگیر فکر کردی هورمونات بهم ریخته نمید ...

کوچکتون چند ساله است .اگه می خوای زودتر بیار .بچه با مامانش بیش تر کیف کنه

یعنی می شه .می ترسم مریضی روم ماندگار بشه .من دختر لایقی بودم پد. و مادرم خیلی بهم امید دارن و همچنی ...

مامان من خیلی حالش بد بود. دو سه هفته به بچه دست نمیزد نمی‌خواست میگفت بدید به یکی که جوون و سالمه من نمیتونم نگه دارم شبا تا صبح نمیخوابید میگفت بچه هارو بدبخت کردم . دوتا پشت هم آورده.