2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

طفلک چه زود تنها شده .اون وقت من می خوام تو اون سن یه بچه ۱۳ ساله داشته باشم

خخخخ

عوضش بچه هامون دیر ترکمون میکنن لحطآت یختمون کنارمونن😂

مادر شوهرم که زود بچه دار شده و ازدواج کرده الان پسرش مستقل شده ازدواج کرده و ترکش کرده اونم تنهاست .حالا دختر بود بدتر پسر یکم دیر ازدواج میکنه

خدایا رهایم نکن😔

خخخخعوضش بچه هامون دیر ترکمون میکنن لحطآت یختمون کنارمونن😂مادر شوهرم که زود بچه دار شده و ازدواج کر ...

اخه دیگه مال من هم خیلی دیره  .احساس می کنم هنوز بچه ام بهم نیاز داره .همش فکر می کنم موقع مرگم چه قدر ناراحت می شهد

اخه دیگه مال من هم خیلی دیره .احساس می کنم هنوز بچه ام بهم نیاز داره .همش فکر می کنم موقع مرگم چه ق ...

خیلیا ۴۰ باردار میشن خیلی فکر نکن به اینچیزا عمرم دست خداست شاید ۹۰ سال  عمر کردی

من که ۳۵ ام و از این به بعد میخوام بچه دار شم چی بگم  با اینکه میدونم عمرم کمه چون خیلی مریض میشم و ادم مضطرابی هستم

خدایا رهایم نکن😔

خیلیا ۴۰ باردار میشن خیلی فکر نکن به اینچیزا عمرم دست خداست شاید ۹۰ سال عمر کردیمن که ۳۵ ام و از ای ...

نه ان شا الله .من کم توکلم .کاش می شد بچه امو بدم به کسی 

نه ان شا الله .من کم توکلم .کاش می شد بچه امو بدم به کسی

من‌خودم ته تغاری ام مادرم  منو ۲۸ ۲۹ سالگی به دنیا اورده بد نیست هیچوقت نگفتم پدر مادرم پیرن ولی بوده کسایی که پدر مادرش  جوون بودن و سنش از من کم بوده و فوت شده

مثلا خالم جوون فوت شد  دخترش ۲۵ سالشه   مادرم  ۱۰ سال بزرگتر از خالمه 

خیلی خودتو در گیر سن نکن مهم اینه تا هستی مادر خوبی بودی برا بچت   چند سال اینور اونور مهم نیست

خدایا رهایم نکن😔