2777
2789
درکت میکنم عزیزم.منم تمام ایناییکه میگی تجربه کردم حتی تاپاکستان رفتم اونجا پزشک دارو داد.ولی تا جرا ...

اره تا اون خوب شه چند ماه طول میکشه تا اونموقع باید لاعر کنم خودمم

خدایا رهایم نکن😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سن بالا چیه.ما یه دوستی داریم هم سن مادرمه یعنی. نگاه کن مامان من داماد داره نوه داره،خانومه بعداز چ ...

وای بچه این طوری ادم نمی پسنده چیه معلوم نیست از کجا ست 

الان همه یه دونه دارن خیلی هم زاضین

من برعکسم ترس از دست دادن دارم.از قدیم میگن یکی کمه.خدایی نکرده چیزی بشه.خیلی میترسم.البته این افکارو‌ازخودم خیلی وقته دور کردم شوهرم میگه اصلا به زبون نیار.ولی اینجا گفتم که بگم ماازاینده خبرنداریم.پیرو خانومی که میگه من درگیر خواهرو برادرم هستم باید رفتارا رو مدیریت کرد.من الان به جایی رسیدم که کمک میکنم ازدستم بربیاد ولی اصلا اجازه نمیدم چیزی روند زندگیمو مختل کنه.جایگاهای ما دردوران زندگیمون فرق میکنه.مجردی به چیزه متاهل میشی یه چیز بچه میاد که دیگه اولویتت اونه وشوهرت بعد بقیه.این طرز فکر منه

مامانشون تنها زندگی می کنن .شما زیاد بهشون سر می زنید

نه خیلی اگه همسرم  بیکار باشه تن تن‌میریم‌نباشه شاید  ی هفته دو هفته اصلا نریم

البته مادرش جوونه و مستقل خودش  برا خودش میگرده خونه خواهر مادر و خونه نمیمونه زیاد

خدایا رهایم نکن😔

من برعکسم ترس از دست دادن دارم.از قدیم میگن یکی کمه.خدایی نکرده چیزی بشه.خیلی میترسم.البته این افکار ...

اره اینم‌هست خدا نکرده

دیدم ی خانوم دختر ۱۸ سالشو از دست داده بود تو ۴۰ سالکی میخواست بچه بیاره  که جای  دخترشو پر کنه 

البته ۱دور از جمع خدا  از هممون دور کنه

خدایا رهایم نکن😔

من برعکسم ترس از دست دادن دارم.از قدیم میگن یکی کمه.خدایی نکرده چیزی بشه.خیلی میترسم.البته این افکار ...

اولیت من اول همسرمه ولی  خانواده  پدر مادر خواهر اینام بی تاثیر نیستن تو زندگیمون

خدایا رهایم نکن😔