2777
2789
عنوان

شوهر بیشرفم سر سفره قابلمه غذا را پرت کرد رو فرش و زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 98151 بازدید | 811 پست
اره بنظر هم خنده دار میاد ولی در واقعیت نیستچهار تا بشقاب کامل شکست دیگه ام نخرید الان با بقیه سرویس ...

بله درسته اون لحظه خیلی سخت و وحشتناک بوده

اما بعدها برات خنده دار میشه

ما دعواهامون بعدا تبدیل ب جوک میشن میشینیم ریسه میریم از خنده 😂😂

داداشم کلی استنداپ ازشون درمیاره 

این آدم حسابی‌ها رو دیدین؟دارایی‌شون شخصیه و اهل شوآف نیستن کاراشون برای تو چشم بقیه کردن نیست حـرفاشــون سـنده و مسئولیت پذیرن .اهل سرک کشیدن و فضولی نیستن سرشون به کار خودشون گرمه سر وقتش خوش اخلاقن وسر وقتش ســختگیرن .رفتارشون متینه.سعی کنید همچین آدمی باشین....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این بحث و حرفارو بزار وقتی بچه تو اتاقه و غذا خوردید و استراحت کردید در کمال ارامش بزنید 

خسته و دل گشنه جای بحث نداره 

رفتار همسرت فوق اشتباهه اما باید طبق شناخت از اون صحبت کنی باهاش

این تاپیک هم در جواب اونایی که میگن زن برای چی بره کار کنه بشبنه خونه ملکه باشهاینم از ملکه بودن!!!! ...

به نظرم زن وظیفه نداره بره سر کار

پس شوهر میکنه که اقا بالا سر بیاره؟

مرد باید کار کنه زن هم نسبت به درامدِ شوهرش خرج کنه و زندگی رو بچرخونه.

خدایا شکرت

اینکه نیازهای شمارو تامین کنه جزو وظایفش

ولی مردا اول باید وقتی از سرکار میان یکم استراحت کنن ذهنشون اروم شه یعد شکمشون سیر اونوقت نرم نرم با چهارتا قربون صدقه پول و بگیری 

البته این برا مرد نرمال جواب

حالا یه اشنا داشتیم هر بار با زنش دعوا می کرد این برای زمان قدیم هست می گفت داشتم فیلم می دیدم زنم ا ...

ایولللل به زنش حالا ما بودیم بعد ده سال همچین حرکتی ب عفلمون نمیرسید

گوه خورد ۳۰ تومن حقوق گرفته اخرین الویت من میشماره

اینجوری پول نگیرباسیاست بگیربازبون بازی وعشوه خرکی

مثلابعدرابطه بگوامروزیه مانتوی شیک دیدم خیلی چشمموگرفت دلم میخواست داشته باشمش ولی... نگوبقیشو 

یایه سری که رفتیدبازاربگووای این لباس چه قشنگه به نظرت بهم میادالکی ذوق کن اگه گرفت باکلی ذوق بگوتوچه مردخوبی هستی وقتی اینومیپوشم چه حس خوبی میگیرم ممنونم که این حس خوبوبهم دادی بعدیه ماچ وبغلش کن اگرم نگرفت ناراحت نشو به کارت ادامه بده هرچی میخوای توموقعیت های خوب توبگوبخندبگو

مثلاوای خانومه چه عطری زده بودببینم میتونم این عطروپیداکنم بعدچندروزهمون عطررویه عطرفروشی داشت خیلی بوش خوب بودمطمئنم بزنم خیلی خوشت میاد،،،همه ی نیازاتوبانازوعشوه وباملایمت ولبخندتوموقعیتای خوب بگو ولی اصلانگوتوهیچی نمیدی توخسیسی توهیچوقت برام هیچی نمیگیری اگه گفتی دیگه نگو ازین به بعدبگو من میدونم توخیلی دل مهربونی داری ودست ودل بازی😉

اول اینکه زمان و مکان بحثت اشتباه بودهاخه جلو بچه و موقع غذا؟؟؟

دوم مسخصه شما هم با چه لحنی گفتی که مرد خسته گرسنه کنترلش رو از دست داده که قابلمع پرت کرده

سوم ۳۰ تومن واقعا حقوق کمی هست و به رور تا اخر ماه میرسه اکر برسه پی باید انتظارتت حداقل بشع

چهارم خودت برو سر کار که برای دو قرون دعوا راه نیفته.....و کمک حال زندگیت هم باشی

خدای خوبم از تو متشکرم که تنی سالم،ثروتی فراوان و آرامشی پایدار و دلنشین به من هدیه دادی...فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .