2777
2789
عنوان

شوهر بیشرفم سر سفره قابلمه غذا را پرت کرد رو فرش و زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 91060 بازدید | 778 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گوه خورد ۳۰ تومن حقوق گرفته اخرین الویت من میشماره

ببخشید ولی همین نردا حاضرن به زنای خراب کیسه کیسه پول بدن من دیدم ازاین مردای گداگشنخ ک خرج زنای خراب میکن

هوالمحبوب 💛                                                    خدایا شکرت 🌱

چقدر شر ور میگن

بوسش کن سر سفره نگو کوفت نگو مرگ نگو

جمع کنید خودتونو بابا 

وظیفشه خرج بده ب زنش

مرتیکه گدا روانی

همین شما ها مردا رو پرو و تن لش بار میارین دور بر میدارن

حالا یه اشنا داشتیم هر بار با زنش دعوا می کرد این برای زمان قدیم هست می گفت داشتم فیلم می دیدم زنم ا ...

باور میشه یک بار یک روانشناس همینو گفت..گفت اگه مرد تو دعوا چیزی شکست شما هم بشکن..دوبار جلوش ابنگارو نکنی دیگه چیزی نمیشکنه..گلت نترسید از ظرف و طروفتون که کم میشه

نه اسمم ترانه اس نه ۱۵ سال دارم😊...نام کاربریم اسم یک فیلم سینمایی با بازی ترانه علیدوستیه ..اصلااا هم به این بازیگر علاقه ای ندارم، همین طوری گذاشتم این نام رو🥰.اگه با همسرت مشکل داری اگه مادرشوهرت خواهرشوهرت اذیتت میکنه اگه بچه ات خیلی اذیتت میکنه و بچه خوبی میخوایی   .    🌸   ذکر استغفرالله ربی و اتوب الیه�🌸  رو یادت نره.زیاد تکرارش کن .بی جواب نمیمونی. این حرف خیلی از مراجع هست وحدیث زیاد داریم که گاهی مشکلات ما بخاطر گناهان مونه..پس با این ذکر ان شالله که گناهامون بریزه و مشکلاتتمون حل بشه🌷🌷🌷                  در ادامه اینکه  اگه امضا رو خوندی و برام یک صلوات بفرست تا که به حاجت دلم برسم.🌺و همچنین منو همسرم و دختران گلم عاقبت بخیر بشیم که از همه چیز مهمتره بنظرمن🌺.دوست داشتی بهم بگو تا منم برای آرزوهات دعا کنم و صلوات بفرستم.🌹چون واقعا دعای نی نی سایتی ها میگیره.ممنون دوست عزیزم🤗😍..دوست داری تمام مشکلات بشریت هرچه زودتر تموم بشه..پس بگو اللهم عجل لولیک الفرج....که فقط با اومدن آقا امام زمان.عج. این امر محقق میشه😊😊😍❤❤❤❤
چقدر شر ور میگنبوسش کن سر سفره نگو کوفت نگو مرگ نگوجمع کنید خودتونو بابا وظیفشه خرج بده ب زنشمرتیکه ...

فقط از جامعه ما خانما فعلا ۲۰ درصد مثل شما هستن غیور و جایگاه زن حفظ کردن 

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل حقوقی داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده

باور میشه یک بار یک روانشناس همینو گفت..گفت اگه مرد تو دعوا چیزی شکست شما هم بشکن..دوبار جلوش ابنگار ...

مرد !! باید تکیه گاه باشه نه پرتگااه

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل حقوقی داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده