2777
2789
عنوان

شوهر بیشرفم سر سفره قابلمه غذا را پرت کرد رو فرش و زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 93178 بازدید | 784 پست
درامدش هرچی که باشه وظیفشه هرماه به خانمش پول بده درامد شوهر من نصف اینه هرماه بدون گفتن واریز میکنه ...

خرج‌های خانواده ها فرق داره عزیزم 

مثلا همون‌طور که گفتم خود ما با درآمد بیشتر از استارتر با اینکه خونه و ماشین هم داریم ولی اینقدر کلاس و ... دخترم می‌ره که چیزی نمی‌مونه برامون آخر برج 

نمی‌دونم شما کجا زندگی می‌کنی و یا بچه داری یا نداری 

وقتی بچه داشته باشی خرج‌ها خیلی زیاد میشه

خرج‌های خانواده ها فرق داره عزیزم مثلا همون‌طور که گفتم خود ما با درآمد بیشتر از استارتر با اینکه خو ...

من بچه ندارم ولی خیلی خانواده هارو میبینم با نصف درامد شما الویت بندی و مدیریت میکنن و زندگی متوسطی دارن 

درسته شرایط و هزینه های هر خانواده فرق داره ولی وقتی با حقوق ۵۰ تومن میگید هیچ پولی نمیمونه که برای هزینه های شخصی خودتون‌کنار بذارید در عوض دخترتون کلاسای مختلف میره ، با احترام نشون میده الویت بندی درستی ندارید 

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خرج‌های خانواده ها فرق داره عزیزم مثلا همون‌طور که گفتم خود ما با درآمد بیشتر از استارتر با اینکه خو ...

درسته خرج ها و درامدها هر خانواده یکی نیست ولی دیگه نه در این حد ک بخاطر هفتصدهزارتومان از یک ماه پیش اینجور شوهر استارتر بیاد عذابش بده و کلی هم قبلا زجرخانمش داده کتکش داشته و خیانت شو کرده و طبلکارم هست از خانمش!!!

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل حقوقی داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده

فردا بگو خودش جمع کنه عجب مردا رو ببین بگو حداقل پولی بده دیگه

از اونطرف هم شوهرشون کتک و فحش وخیانت ها هم داشته اینه بگو شما 

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل حقوقی داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده

وقتی یه مرد خرج نمی کنه زن چرا کلفتی کنه

متاسفانه یکسری کاربرا خانما منظورهاشون ببینین فوق تعجبم رد میشه ک ب این صورت برداشت میشه از اون یکسری خانما اینجور خب مگه چیه اشکال نداره جمع میکردی غذا رو قربون صدقه اش هم میرفتی ...!!!

خیلیا این جوری بدترین حس دنیارو میگیرن. حس ج.... ببخشید. در این حد. شماها چطور میتونین!؟ ببین قصد تو ...

دقیقا حالم بهم خورد

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

من بچه ندارم ولی خیلی خانواده هارو میبینم با نصف درامد شما الویت بندی و مدیریت میکنن و زندگی متوسطی ...

عزیزم روحیات متفاوتن یکی میبینی اولویت اصلی خودش باشه خوشحال میشه و یکی مثل من الویت اصلی بچش هست و اینجوری خوشحال تره و نمیشه گفت هیچکدوم اشتباهه 

حالا انشالله خودت بچه دار بشی شاید بیشتر درک کنی که بچه های الان چون توی خونه های کوچیک هستند نمیشه حبس بشن و باید سرگرمی های جایگزین به جای تو حیاط بازی کردن داشته باشند 

درسته خرج ها و درامدها هر خانواده یکی نیست ولی دیگه نه در این حد ک بخاطر هفتصدهزارتومان از یک ماه پی ...

عزیزم من اصلا کار همسرشو تأیید نکردماااا 

من فقط در رابطه با پول گفتم باید ببینه همسرش داره و بهش نمی‌ده یا واقعا نداره و نمیتونه بهش پولی بده

عزیزم روحیات متفاوتن یکی میبینی اولویت اصلی خودش باشه خوشحال میشه و یکی مثل من الویت اصلی بچش هست و ...

حرفتون صحیحه من مخالف تفریح و اموزش برای بچه ها نیستم 

ولی در اخر اون بچه بیشتر از کلاسای مختلف و … احتیاج به مادری داره که به خودش اهمیت بده و اولویت رو گاها گاها برای خودش بذاره 

خصوصا وقتی درامدتون از متوسط جامعه بالاتره و تواناییش رو دارید 

حرفتون صحیحه من مخالف تفریح و اموزش برای بچه ها نیستم ولی در اخر اون بچه بیشتر از کلاسای مختلف و … ا ...

والا خب برای خودمم اتفاقا ارزش قائل هستم گلم 

گفتم که خودم درآمد دارم کم و زیاد 

مثلا خودم هم کلاس میرم حالا نمیگم چه کلاسی چون اگه بگم خیلیا می‌خوان تعجب کنن و ...

همیشه ناخن‌هام مرتبه و لاک زده 

از نظر لباس خیلی شیک میگردم که همه بهم میگن چطوری اینقدر با دقت لباسها تو ست می‌کنی و ...😁

ولی خب درک میکنم که برای همسرم پولی نمی‌مونه بخواد مستقیم به من بده 

منم اومدم اینو بنویسم

اتفاقا منم 

دیروز دوست شوهرم خونه شون چندتاوسیله شکست 

من خونه مامانم بودم دوست شوهرم باشوهرم دوتایی میان خونه ما شب پیش هم بودن . من چیزی نگفتم  ولی اون دوتا زن و شوهر افتادن بجون هم