2777
2789

سلام دوستان شرایطمو داخل امضام گفتم💔

🍀🍀🍀🍀 میشه به نیت اینکه به موقع و به سلامتی زایمان کنم  به نیت من که اسمم سعیده اس هر دعایی به دلتون میفته بخونید🍀

فکر کنین برای خواهر خودتون میخونید چون من کسی رو ندارم

الهی خدا خودش عوضش رو بهتون بده دلتون زو شاد کنه مشکلاتتون رو حل کنه👈👈👈خداوند به موسی فرمود: با زبانی دعا کن که با آن گناه نکرده باشی تا دعایت مستجاب شود.! موسی عرض کرد چگونه؟ خداوند فرمود: به دیگران بگو برایت دعا کنند چون با زبان آنها گناه نکرده ای..  .😔 🍀

دختر کوچولوم ۹ سالشه تشنج کرده وقتی ۶ ماهش بود و اون تشنج بدون تب کرد رو نغزش خیلی اثر گذاشته خیلی براش ناراحتم جیگرم خون💔شوهرمم مشکل جسمی  داره میشه برای سلامتیش صلوات بفرستید

الهی ب سلامتی زایمان کنی و دلت به وجود فرزندت شاد باشه عاقبت بخیر شه و زندگیتون پر از نور و برکت باشه و خدا به قلبت آرامش بده

آمین 

شکر 🤲🏻 واسه هر چی که دادی هر چی ندادی شکر 🤲🏻 واسه قطره اشکم لحظه شادی شکر 😍🤲🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم انشالله که بسلامتی و دلخوش  نی نیتو بغل بگیری 

توروخدا برا دختر منم دعا کنین 

دیروز همش گریه کردم الانم ۳ خابیدم باز از ۶ بیدار شدم از فکرو خیال نمیدونم چیکارباید بکنم 

دعا کنین مشکلمون حل بشه 

مرسی ازتون انشالله برسین به هرچی میخاین

فقط 7 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اَللهُمَّ صَلِ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَعَجِل فَرَجَهُم

خدایا به حق حضرت زهرا (س)، به حرمت همه‌ی مادرانی که با عشق درد زایمان رو به امید دیدن لبخند فرزندشون تحمل کردن،

زایمان سعیده جان رو آسان، بی‌خطر، و پر از برکت قرار بده.

به او نیروی صبر و آرامش عطا کن،

به نوزادش سلامتی، روزیِ پاک، و قلبی روشن بده،

و خانه‌شان را با خنده‌های کودک و آرامش پر کن.

الهی، هر لحظه‌ی انتظارش رو با امید و آرامش پر کن،و روز زایمانش رو روزی کن که خودش همواره با لبخند یادش کند.

آمین یا ربّ العالمین

تو نمازشبم دعات میکنم میشه تو هم از خدا از ته دلتون بخوای خدا درستش کنه برام من از دیشب تا الان دارم گریه میکنم هنوز آروم نشدم💔

وقتی بچه ها میخوابند ساکت باشیم نه وقتی کشته میشوند🇵🇸💔بمیرم برای مظلومیتتون (غزه)💔

الهی ب سلامتی زایمان کنی و دلت به وجود فرزندت شاد باشه عاقبت بخیر شه و زندگیتون پر از نور و برکت باش ...

ممنونم عزیزم خدا خیرت بده الهی حاجت روا بشی دعات میکنم التماس دعا دارم بین دعاهات منم جا بده 

دختر کوچولوم ۹ سالشه تشنج کرده وقتی ۶ ماهش بود و اون تشنج بدون تب کرد رو نغزش خیلی اثر گذاشته خیلی براش ناراحتم جیگرم خون💔شوهرمم مشکل جسمی  داره میشه برای سلامتیش صلوات بفرستید

چشم

ممنونم عزیزم خدا خیرت بده الهی حاجت روا بشی دعات میکنم التماس دعا دارم بین دعاهات منم جا بده 

الهی به سلامتی زایمان کنی بچت سالم و صالح باشه عاقبت بخیر بشه❤️

خدا کمکت کنه

عزیزم انشالله که بسلامتی و دلخوش نی نیتو بغل بگیری توروخدا برا دختر منم دعا کنین دیروز همش گریه کرد ...

خوندم عزیزم ❤️🤲🫂🌹