2777
2789
عنوان

شوهر بیشرفم سر سفره قابلمه غذا را پرت کرد رو فرش و زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 93178 بازدید | 784 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مدال ندادن ولی همسرم جونشم برام میداد چه برسه به مال دنیاوهمیشه میگه عاشق درکو معرفتتمحرکت مردش بدبو ...

همسر شما عاشق شماست.

ولی این زن چجوری عاشق کسی باشه که بهش خیانت کرده و کلی ظلم دیگه.

عزیزم جای این خانم نیستین قضاوت نکنین

این همیشه نداره کاسه گدایی دستمه هر ماه

خب عزیزم میبینی ایجور میکنه    یا  به زبون خوش و  موقیعت مناسب  بگو   یا    خودت اطراف خونت   برو   فروشندگی چیزی که در توانت  باشه   منت نکش   زندگی خودتم   خراب نکن   بیشتر از این   شاید به مرور زمان  بهتر شد

برای رسیدن به هدفهاتوند فقط  فقط روی پاهای خودتون  وایسید چون.باپآهای.دیگران.نمیتونید.راه.برید .تلاش.کنید.حتما.بهش.میرسید.مطمین.باشید.چون من این کارو کردم 

یادبگیرید وقتی مردا گشنه و خسته ن سمتشون نرید بزارید شکم بی صاحبشان سیر شه و ی نیم ساعت  بخوابن .. 

بعدم تازه حقوق گرفته کلی برنامه و بدهی عقب افتاده لابد داشته همون روز اول گفتی بهش ... 

۱۴۰۳/۱۱/۲۵💔  عهد و پیمان تو با ما و وفا با دگران 

اینجوری پول نگیرباسیاست بگیربازبون بازی وعشوه خرکیمثلابعدرابطه بگوامروزیه مانتوی شیک دیدم خیلی چشممو ...

ول کن بابا 

خود روان شناس ها میگن مرد باید بدون اینکه زنش بگه پول بهش بده

حالا بیای بوس کنی عشوه بیای ک میخواد پول بده

مگه آشپزی وظیفه زن هست آخه نه ولی انجام میده مرد نمیاد بگه دستپخت فلانی عالیه یا بگه وای عشقم مرسی بابت غذا و...

خوب وقتی سر کار نمیری داری تو خونه استراحت کنی مگه مجبوری اینقدر پول دکلره بدی شوهر بیچاره هم با این ...

زن خرج نکنه کی خرج کنه ننه شوهر یا دوست دختر شوهر

بره از زیر سنگ پول در بیار به زن چه 

وقتی میگیم بدون پس انداز یا بدون استقال مالی ازدواج نکنید بخاطر همینه.وظیفه مرد دادن خرجیه ولی دیگه ...

پس چرا ازدواج کنیم

کلفتی مرد رو کنیم نیازش بر طرف کنیم کلفتی ننه شوهر کنیم

حتی جهاز با مرد هست نمیتونه زن نگیر 

چیکار میکنی شغلت؟

قبلا مشتری برای عکاسی لباس می‌گرفتم و خودم می‌بردم آتلیه عکاسی میکرد برام 

الان دیگه خودم نمیرم و برندها مستقیم میفرستن آتلیه و عکاسی میشه و چون مشتری من هستند درصد میگیرم 

خب شمابااین شیوه ی خودت یادش بده😑

اسی نیاز به آموزش نداره

هر زمان هم دلش بخواد میگه پول بده

مگه وقتی اسی پریود شام درست نمیکنه خونه داری نمیکنه

مگه وقتی باردار بود کار خونه نمیکرد

اسی نه هر زن دیگه ای تو پریودی کار خونه می‌کنه مهمون داری می‌کنه تو بارداری کار می‌کنه قابلمه پرت نمیکنه حالا مرد گرسنه هست باید قابلمه پرت کنه

خوب بگه خانم بزار بعد شام حرف بزنیم نه قابلمه پرتاب کنه

چرا کامنتایی تحت عنوانِ:

ولی شوهر من ماهی ۳۰میلیون  می پاچه توی حسابم

ولی شوهر من همه کارتاش دست منه و همه خونه و هرچی داره ب نام منه

ولی شوهر من همه دنیا+ خودشو ریخته زیر پاهام

و سایرِ "ولی شوهر من ها " رو

در این تاپیک کمتر رویت میکنیم؟؟؟

کم کار شدین ها!!!

اینجوری کامنت بریزین،دیگه از شنبه نیاین نی نی سایت!!!

آخخخ ک زمین بدجور گرده ، آدم نماها!!!

عزیزم بنظرم بروبایه مشاوره صحبت کن اینجا این کامنتاروبخونی یا جری ترمیشی ودوباره دعواراه میفته یامیفتی دنبال طلاق وقهرودعواوخونه ی ننه بابا

اینجاهمه یه طرفه به قاضی میرن ماکه نمیدونیم بین شماوشوهرت چی گذشته شماازطرف خودت حرفاتوزدی الانم هرکی بهت حق بده خوشحال میشی وحق به جانب ترمیشی ودوباره دعوا

بشین ببین چه مدلی صحبت کنی عصبانی میشه روش درخواستتوتغییربده همه راههاروبرو بلخره یکیش جواب میده قِلقه شوهرتوبدست بیارببین چجوری رام میشه