2777
2789
عنوان

شوهر بیشرفم سر سفره قابلمه غذا را پرت کرد رو فرش و زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 93178 بازدید | 784 پست
من سس پرت کردم سر سفره بغل پاش اومد درش وا کرد ریخت تو یقم سسا را

وااین مسخره بازیا چیه بچه ای مگه

بعدم 30 تومن اونقدر حقوق زیادی نیستااا

میذاشتی غذاشو بخوره بعدم تو اتاق تو خلوت خودتون میگفتی

اخه سرسفره محل دادو بیدادو گریه و درخواسته؟؟قبول کن مقصری بد جایی گفتیمردا از گریه کردن زنها بدشون م ...

شماها هم کشتی خودتونو همیشه حقو بدین به مرد.مدال می دن بهتون؟

این حقو داشته این وحشی بازی ها رو دربیاره؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تقصیر خودته سر سفره جای طلب کردن پوله دختر خوب

چقد امثال تو خود حقیرن !! تا یه چی میشه میگید تقصیر خودته ؟! نکنه اطرافیات روح و روان سالمی مث شوهر استارتر ندارن ک برای حرف جا تعیین میکنید ! خب نهایت نمیخورد چرا روانی بازی دربیاره مردک 😒

با احترام🙏زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن🙏

طفلی بچه چه صحنه هایی دیده 

مراعات کنید بابا حالمون بد شد سر صبحی

خلاصه ی داستان زندگی منو همین یه جمله توصیف میکنه که: از بیرون آرامش داشتم اما از درون همیشه در حال فکر کردن به همه چیز بودم a💙

این خیلی خوبه رفتارتون که حواستون ب خودتون و جایگاه یک زن هست ،کلا ماهی ۴.۵ اخرین سقف تعیین شده براس ...

سلام جناب 

تمام صحبت هاتون درست وشیوار فقط جسارتا قانونا زنی که تمکین نکنه مرد وظیفه ای برای واریز نفقه نداره اینکه نص صریح قانون هست

من یبار لیوان ابو پرت کرد شکست سر سفره منم دیس بزرگ برنج برداشتم پرت دادم تو دیوار دیسه هزار تیکه شد ...

بعدش چی شد؟  تو دعواهای بعدی چیزی پرت کرد که بشکنه؟

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!

من سس پرت کردم سر سفره بغل پاش اومد درش وا کرد ریخت تو یقم سسا را

این دیگه چقدر نامرد هست! 😠😠😠

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!

گوه خورد ۳۰ تومن حقوق گرفته اخرین الویت من میشماره

اصلا باهاش حرف نزن اگه خواست حرف بزنه بگو

تکلیف منو روشن کن من خرج دارم باصدای بلند تو این خونه مگه نوکرم

باید ماهیانه بدی 

کم کم شروع کن

لایک نکنید لطفاااااااا""""آیا امروز برمحمد وآل محمد (ص)صلوات فرستاده ای!؟خدای مهربان وبخشنده در رحمت وبرکتت رو برای من وعزیزانم مثل همیشه باز کن

روانش مشکل داره اونایی ک میگن چرا سرسفره گفتی رو درک نمیکنم.اینکه پرت کرده دیوانه بازی در اورده ربطی ب خستگی نداره مرد باشخصیت و باشعور اگه خسته باشه سکوت میکنه یا میگه باشه حالا بذار ناهاربخورم.