2777
2789
عنوان

بچم سقط کردم نمیدونم با داغ دلم چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 443 بازدید | 49 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگن اینجور وقتا اون بچه که سفر کرده میشه دریچه عاقبت بخیری مادرش🩶الان تو صاف ترین حالت ممکن با خدا ...

مرسی عزیزم 😭😭من اولین بارداریم بود سه روز درد زایمان کشیدم خیلی سخت بود هزارتا ذوق شوق برنامه داشتم 😭😭😭

الان دیگه مثل قبل نیست

سال ۹۹ این اتفاق افتاد براش

بعد از ۱۰ سال تصمیم گرفته بودن بچه‌دار شن

این طفلکم اینجوری شد

روزی که این اتفاق افتاد دیروزش سیسمونیشو چیده بودیم

وقتی اینجوری شد دیگه نرفت خونشون 

شوهرش رفت خونشون در اون اتاق قفل کرد اصن بهش دست نزدن

اگه به دنیا میومد و یه عمر زجر میکشید خوب بود ؟

یه بنده خدایی رو‌ میشناسم طرف دو تا دختر داره ، دو تا پسر 

سر دخترش مریض میشه بهش میگن بچه رو سقط کن .‌میگه نه حس میکنم و نگهش میدارم و دوسش دارم . بچه عقب مونده به دنیا میاد .. پسر بزرگه ناراحتی اعصاب میگیره . دختر بزرگه هم از خجالت این دختر با یه مردی ازدواج میکنه دیکتاتور و لجباز 

پسر آخریش وضع مالیش خوبه . اما اونم با کسی ازدواج کرده که دختره از اول شرط و شروط کرده و تعهد گرفته که این حق نداره نه ریالی به اون خواهر برادر کمک کنه و نه حق داره ازشون نگه داری کنه . مادرشون الان ۷۰ سالشه میگه من بمیرم این بچه چی میشه

منظورم اینه به حکمت خدا تن بده . ایشالا بعدی سالم و تندرست برات بمونه و کیفشو کنی

پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

مرسی عزیزم 😭😭من اولین بارداریم بود سه روز درد زایمان کشیدم خیلی سخت بود هزارتا ذوق شوق برنامه داشت ...

درکت میکنم عزیز دلم 🥲 قربون قلب مهربونت برم 

طفلکی قسمتش نبود دنیا بیاد عزیزم. و این درکش خیلی سخته 

بهت قول میدم به وقتش یه امید خیلی قوی جاش رو تو قلبت پر کنه🤍

چقدر دانا هستی که در حقش ظلم نکردی که با بیماری دنیارو ببینه و اذیت شه 

خیلی قدرتمندی دختر خوب واقعا بهت افتخار میکنم❤️

قطعا که بهترین مادر دنیا میشی🤍الانش هم بی نظیرترین مادری رو انجام دادی🥲

درکت میکنم عزیز دلم 🥲 قربون قلب مهربونت برم طفلکی قسمتش نبود دنیا بیاد عزیزم. و این درکش خیلی سخته ...

با خودم میگم شایدم کارم اشتباه بود شاید طبیعت اینو میخواست که باوجود ایراد هم پا به این دنیا بزاره ولی من گفتم گناهش هرچیزی که هست به جون میخرم ولی نمیزارم به موجود دیگه من باعث عذابش تو این دنیا بشم بزار خدا منو مجازات کنه برا گرفتن جونش عذابش میکشم ولی نمیزارم با رنج زندگی کنه 

چرا سفط نکردی چیشد تهش

هیچی دیگ دکتر گفت میکروسفالی بچه بعد دیگ ماهم خودمون برای سقط آماده کردیم آخرین روز ک جواب آزمایش رفتیم بگیریم توش زده بود نرمال خداروشکر... ولی تا دلت بخواد دکتررو فش میدم