2777
2789
عنوان

بچم سقط کردم نمیدونم با داغ دلم چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 443 بازدید | 49 پست
ناهنجاری قلبی داشت دکترا گفت بعد از تولدش یک روز نهایتن چهار روز فوت میشه مجوز سقط دادن😭😭😭

وای بمیرم براش ولی بنظرم خدا خیلی دوسش داشت این دنیا خیلی بده آنقدر دوسش داشت ک نخواست این دنیا بدو ببینه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای بمیرم براش ولی بنظرم خدا خیلی دوسش داشت این دنیا خیلی بده آنقدر دوسش داشت ک نخواست این دنیا بدو ...

من حاضر شدم همه چی به جون بخرم ما که سالم و سلامتیم این دنیا رو بزور داریم تحمل میکنیم وای به خال طفل معصومی که قراره از روز اول زندکیش با درد شروع بشه ناراحتیم برا مظلومیتش دوسش داشتم گناه داشت یه تیکه از وجودم بود که رفت😭😭😭

پنج ماه😭😭😭

قربون قلبت برم تسلیت میگم بهت عزیزم ان شاالله به زودی توی یه کالبد دیگه برمیگرده توی بغلت سالم و شاد و صالح

اون فرشته خدا دم در بهشت منتظر میمونه و تو رو شفاعت میکنه 

گریه کن سوگواری کن هیچ عیبی نداره 

داغ فرزند دیدی گلم

احساسات خودتو سرکوب نکن بذار تخلیه بشی قشنگ من دو تا سقط هفته پایین داشتم ، دیگه جنین پنج ماهه که خیلی به آدم فشار میاد

مشکلش چی بود ؟ 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

یجوری حرف میزنی انگار جوونا هجده سالت رو تو خیابون با چاقو به قتل رسوندن یکم قوی باش دخترآنقدر حساس ...

اینجوری صحبت نکن هیچ فرقی نداره تنها تفاوتش با ادم بزرگ اینه که باهاش خاطره یا تصویری نداشتی داغش یه داغه 

من حاضر شدم همه چی به جون بخرم ما که سالم و سلامتیم این دنیا رو بزور داریم تحمل میکنیم وای به خال طف ...

معصومیتوش منم حس میکنم گریم گرفت  برای خدا خیلی عزیزی تو قرآن حکمش هست  نماز بخون ارامش پیدا کنی براش ایتالکرسی میخونم 

یجوری حرف میزنی انگار جوونا هجده سالت رو تو خیابون با چاقو به قتل رسوندن یکم قوی باش دخترآنقدر حساس ...

اسی زمان بارداری حجم زیادی استروژن پروژسترون توی خونش بوده الان بعد سقط مقدارش شدیدا افت میکنه هر چقدر هم قوی باشه این حالش طبیعیه کاش اینجور مواقع با همدیگه مهربون تر باشیم 

میگن اینجور وقتا اون بچه که سفر کرده میشه دریچه عاقبت بخیری مادرش🩶

الان تو صاف ترین حالت ممکن با خدایی عزیزدلم

فقط ازش بخواه که هرچی الان بخواهی نه نمیگه بهت خدای بزرگمون

هرچه دعا کنی برات مستجاب میشه 

خدا خیلی مهربونه قلب شکسته ت رو قطعا با بهترین ها ترمیم میکنه🥲🤍فقط صبر از خدا برات میخوام

الهی به وقتش خودت بهترین خبر هارو باهامون به اشتراک میذاری عزیزم❤️ 

شاید کنارت نباشیم فیزیکی اما از همین راه قلبمون باهاته و غمت رو درک میکنیم🤍😔