2777
2789
عنوان

خونمون نیهز به یه تمیز کاری اساسی داره چکار کنم🤕😫😩

| مشاهده متن کامل بحث + 765 بازدید | 40 پست

نترس بابا، منم وقتایی که خونه خیلی کثیفه قبل از اینکه شروع به کار کنم عزا مبگیرم. وقتی گرم کار میشم، نمیفهمم چطور تموم شد

فقط با برنامه کارکن. یعنی مثلا اول آشپزخونه رو کاملا تمیز و مرتب کن بیا بیرون، بعد برو سراغ اتاق خواب، کامل که تموم شد برو پذیرایی، بعدم دستشویی و بشور، درنهایت جاروبرقی و تی بکش و خلاص.

برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بازم بچه ها کثیف میکنن اخه نمیشه

یه رپز دوتا کمکی بگیر بچه هات هم یا خونه مادرت یا مادرشوهر و همه کارات رو بکن

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
کم کم تمیزکن برنامه ریزی کن،من هر روز تمیزکاری دارن بحدا ولی مورچه کل خونمو گرفته دارم روانی میشم

دارچین بریز

فقط 21 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کاربری مشترک🛑زیر هجده سال تو تاپیکام نظرندین لطفا 🛑تیکر تاریخ احتمالیه رسیدن به آرزومه

ببین اگه میخوای خیلی خوب تمیز و مرتب بشه فقط عجله نکن چون زود خسته میشی ،روزی یک جا رو در نظر بگیر و ...

چکار کنم اول چیو تمیز کنم نمیدونم

میخوام عز اشپزخونه شروع کنم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کاربری مشترک🛑زیر هجده سال تو تاپیکام نظرندین لطفا 🛑تیکر تاریخ احتمالیه رسیدن به آرزومه

من هم کلی تمیز کاری دارم بچه م بخاطر دندون چسبیده به من ول نمیکنه ، اگر بتونم فردا خونه رو از این آشفتگی در میارم 

کارام ایناست دیگه ببینم چقدرشو میتونم انجام بدم 

تمیز کردن سطوح کابینت های سمت راست و چپ و روبرو 

تمیز کردن یخچال 

تمیز کردن فریزر 

تمیز کردن هود 

تمیز کردن گاز

تمیز کردن دیوار پشت گاز

تمیز کردن مایکروویو 

تمیز کردن کنار پنجره ها 

شستن ظرف ها

تمیز کردن بالکن 

جا به جا کردن میز 

تمیز کردن کمد کتابخونه 

اتو کردن لباس ها 

شستن لباس ها

شستن سرویس بهداشتی ، حمام 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

وای منم همین طور.این قدر خونه به هم ریختس که الان اومدم تمیز کنم یه نگاه کردم دوباره پشیمون شدم گفتم فردا صبح تازه بچه شش ماهه دارم وپرویدم هستم .دوباره صبح که میشه بچم نمیذاره هیچ کاری انجام بدم.باید کارامو شب انجام بدم .شبم که از خستگی صبح تا حالا حوصلم نمیکشه .نمیدونم چکار کنم

عزیزم اگر فرش پتو یا شستن داری بده بیرون بشورن .تا اونارو میارن تو چندروز خونه رو تمیز کن .مثلا هروز ...

نه فرش و پتو ندارم عزیزم بقیه کارا هستن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بازم بچه ها کثیف میکنن اخه نمیشه

چه قدر کثیف توصیف کن ...آیا فرشا نیاز به شستن دارند اگر آره اول همه فرشا جمع کن بده قالی شویی بعد تا اومدن فرشا اول دیوارها رو دستمال بکش بعد آشپزخونه ودر آخر اتاقها اگر هرروز تمیز کنی حدودا ۴یا ۵ روز زمان میبره بازم به متراژ خونه و اتاقها بستگی داره چرا گذاشتی به این حد از کثیفی برسه 

یه رپز دوتا کمکی بگیر بچه هات هم یا خونه مادرت یا مادرشوهر و همه کارات رو بکن

بچه هام نیستن خواهر برادرم هستن 

1
5
10
15
20
25
30
35
40