2777
2789
عنوان

بچم سقط کردم نمیدونم با داغ دلم چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 433 بازدید | 49 پست
با خودم میگم شایدم کارم اشتباه بود شاید طبیعت اینو میخواست که باوجود ایراد هم پا به این دنیا بزاره و ...

نه اصلا همچین فکری نکن

همه اینها نشونه بود و خدا بهت قدرت انتخاب داده که متوجه این مسئله شدی عزیزم

این شجاعت و قدرتت بود اصلا تصمیم آسونی نیست 

اگر میموند خیلیییی اذیت میشد و درد میکشید

هنوز بدنیا نیومده بود که با درد دنیایی هم آشنا شه و اذیت شه

از خودت گذشتی 🥲🤍

نه اصلا همچین فکری نکنهمه اینها نشونه بود و خدا بهت قدرت انتخاب داده که متوجه این مسئله شدی عزیزماین ...

دکترا گفتن بعد از تولد نهایتا چهار روز زنده میمونه هرجوری فکر کردم نتونستم قبول کنم بدنیاش بیارم و چهار روز بشینم منتظر مرگش اصلا انسانی نیست هم من اذیت میشم هم اون بچه معقوم بی گناه😭😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دکترا گفتن بعد از تولد نهایتا چهار روز زنده میمونه هرجوری فکر کردم نتونستم قبول کنم بدنیاش بیارم و چ ...

بچه دوست من اینجوری شد و دقیق نمیدونم مسئله چی بود اما ریه ش تشکیل نشده بود انگار

پزشک هم از ماه های اول گفت سقط بهترین گزینه ست که اذیت نشه

ولی مادرش کوتاه نیومد و تا زایمان رفت ولی بچه دووم نیاورد تو همون بیمارستان و زجر هم کشید

مادرش فقط پشیمون شد چرا بخاطر خودش باعث شد اون طفلی اونقدر بزرگ شه و دنیا بیاد و اینجوری شه🥲

هم خودش زجر بیشتری کشید و تا لحظه اخر خیلی عادت کرد به بچه هم بچه گناه داشت 

بچه دوست من اینجوری شد و دقیق نمیدونم مسئله چی بود اما ریه ش تشکیل نشده بود انگارپزشک هم از ماه های ...

من پیش بهترین دکترا رفتم یه دکتری رفتم واقعا منی که از پزشکی چیزی سردرنمیارم میفهمیدم که یه نابغه داره باهام حرف میزنه اون گفت واقعا راهی نداره بدنیا هم که بیاد کل دنیا نمیتونن براش کاری کنن یه چیزه نادره که مجبور شدم این تصمیمو بگیرم😭😭😭😭

من پیش بهترین دکترا رفتم یه دکتری رفتم واقعا منی که از پزشکی چیزی سردرنمیارم میفهمیدم که یه نابغه دا ...

خیلی متاسفم که همچین اتفاقی برات افتاد عزیزدلم و مجبور شدی چنین چیزی تجربه کنی🥲😔

ولی هیچ اتفاقی تو زندگی هامون بی حکمت نیست

این قدرت شما بوده که در نهایت چنین تصمیمی گرفتی خوشگلم

از خدای مهربون آرامش قلبت رو طلب میکنم و مرهم شدن انرژی الهی روی تمام زخم های بدنی و روحیت 🤍 این شب و روزها هم میگذره غصه نخور خوشگلم کلی از روزهای قشنگ زندگی باقی مونده خدا خودش خوشگل واست میچینه🩷