2777
2789
نه اصلا فقط با خودش سالی یه بار شکاک نیست ولی نمیزاره تنها برم از بس اینجوری کرده میترسم تنها برم حس ...

عزیزم تو داری تو اوج جوونی بیمار میشی متاسفانه. چرا میخوای ازش بچه دار شی؟ دامنت سبز شه که چی بشه؟؟؟؟تکلیفت و با این آدم مشخص کن. یعنی چی که سالی یه بار فقط با خودس میری بیرون‌؟؟؟؟ خانواده نداری؟

برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟

بلاکت کرد؟ رفته و نیومده؟ مگه خونه خر ک اینجوری رفتار میکنه چرا جلوش واینمیستی فک کن کار مهم پیش بیاد بلاکت کرده چجوری باید بهش خبر بدی معلومه شوهرت تو دوران 18 سالگیش مونده کاش حالیش کنی متاهل شده و خودشو جمع کنه 

فک میکنی تورو انتخاب میکنه؟ مرد متاهل و میگم.. فک. میکنی تهش باتو می مونه؟ نه دوست عزیز اون اگ مجبور به انتخاب بشه زن و بچش و انتخاب میکنه حتی اگه الان برات خرج میکنه وقت میزاره و ب ظاهر نشون میده ک عاشقته جاش برسه زن و بچش و انتخاب میکنه شاید الان بگی نه اما روزی میرسه ک بخاطره دلایل پوچ تورو ول میکنه و میره سمت خونوادش اونوقت تو می مونی کلی چرا و حسرت و قرص اعصاب و قلبی شکسته... پس نکن لطفا عاشق متاهل نشو دوستم ضربه خورد نمیخام کسی این غم و تجربه کنه.. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی فقط خااااک بر سرم با این شوهر کردنم

خوب خودتو مشغول کن

باورت میشه من از خدامه تنها باشم بتونم درس بخونم به خودم برسم

ورزش کنم پادکست گوش کنم

چرا سخت میگیری؟؟!!

شوهرت چرا واکنشش عجیب بود؟مگه دوس پسرته که بلاکت کرده؟!

مثلا شوهره باید اخرش بیاد خونه ش

منم با یکی بودم بیشتر تنها شدمهی میگفتم لابد کار داره مشکل دارهدیگه یروز بریدم،رهاش کردمالبته من داخ ...

درکش میکنم بخدا دیگه چقدر از خودم بزنم من که نه ازش خرج انچنانی میخوام نه چیزی باشه اصلا خرجا بالاس نمیخوادم بیرون حتی یه ابمیوه هم بخوریم میتونه که نیم ساعت وقت بزارع منو از این خراب شده ببره بیرون که .. این کارم نمیکنه😭

🦄💕

خوب خودتو مشغول کنباورت میشه من از خدامه تنها باشم بتونم درس بخونم به خودم برسمورزش کنم پادکست گوش ک ...

یه بارم قبلا این کارو کرد و ساعت ۲ اومد گفت منتظر بودم زنگ بزنی بگی بیا هه 

من نمیزنم چون نمیفهمه انگار چقدر بهش توضیح بدم که من یه دختر خییییییلی ترساااالو ام خیلی میترسم نمیفهمه که نباید دیر بیاد

🦄💕

منم دلم میخواد جایی بریم ولی شبها دیر میاد نه جایی میتونیم بریم نه کسی میاد خونمون

شغلش چیه مگر ؟

من شوهرمم نیست مهمونی میگیرم

بندازش عمل انجام شده تو که ماشالله میگی مرتب و منظمی اولین ۵شنبه مادر و پدرش دعوت کن مجبوری میمونه خونه

سری بعد تو برو

باز سری بعد خانواده خودت دعوت کن بعد باز تو برو 

همسر من گفتم ک معمولا نیست علاوه بر اون بی تفاوت منم میندازمش تو مهمونی بهرحال مجبور میشه وقت بزاره 

ولی من خودم سینما پارک مسجد مهمونی همجا میرم بچه ام

لیلی عالم تویی با این همه مجنون....
بلاکت کرد؟ رفته و نیومده؟ مگه خونه خر ک اینجوری رفتار میکنه چرا جلوش واینمیستی فک کن کار مهم پیش بیا ...

هزاربار گفتم گاوه نمیفهمه نباید بلاک کنه خیلی اشغال شده فقط بلده حررررررصم بده 

🦄💕

یه بارم قبلا این کارو کرد و ساعت ۲ اومد گفت منتظر بودم زنگ بزنی بگی بیا هه من نمیزنم چون نمیفهمه انگ ...

من اصلا کاری به شوهرت ندارم

رو خودت کار کن ترسوام یعنی چی

قوی باش اول دوم واکنش نده دیر اومد ببین برات مهم نیست زودتر میاد 

من شوهرم خیلی کم زنگ میزنه هر وقت تا چند روز من زنگ نمیزنم اخرش میبینم خودش زنگ میزنه

یکم رو عزت نفست کار کن عزیزم

لیلی عالم تویی با این همه مجنون....