2777
2789
نه اصلا فقط با خودش سالی یه بار شکاک نیست ولی نمیزاره تنها برم از بس اینجوری کرده میترسم تنها برم حس ...

وا من اول زندگی ۲۰سالم بود ازدواج کردم دانشجو بودم 

الانم ۵سال مدام شوهدم ماموریته من کاملا تنهام در ماه ده روز کمتر میاد اونم اینجور ک ۱۴روز هست ۴روز میاد بعد باز اینجور 

کلاس میرم کارامو مبکنم تفریح میرم خودت وابسته نکن دلبستگی با وابستگی فرق داره

لیلی عالم تویی با این همه مجنون....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سعی کن زیاد بهش پیله نباش خودتو خونه مشغول کن به مردا رو ندی میان طرفت

از وقتی ازدواج کردم وسواسم شدیدتر شده هرروز خونه رو میسابم یه دوساعتی مشغولم بقیش چی حوصلم سر میره خسته میشم تنهایی خیلی تنهام مثل زندانی ها میمونم 

🦄💕

دیگه عادت کرده تا میگی چی زرتی بلاک میکنه چیکار کنم بهشم گفتم حالیش نمیشه عادت داره اشکمو در بیاره و ...

بهتره تا بچه نداری خودت مهارت گفتگو و اینا رو یاد بگیری اونم همینطور منتها خودت شروع کن اونم یاد بگیره..

استاد شجاعی حتما گوش کن  

دکتر عزیز حتما ببین خیلی خوبه 

زندگی بخودتون سخت نکن هدف برنامه بزار یکم رفت و اند معاشرتتون بیشتر کن با خانواده ها از یکنواختی خارج شید ..

بهتره تا بچه نداری خودت مهارت گفتگو و اینا رو یاد بگیری اونم همینطور منتها خودت شروع کن اونم یاد بگی ...

منم دلم میخواد جایی بریم ولی شبها دیر میاد نه جایی میتونیم بریم نه کسی میاد خونمون 

🦄💕

مثلا چجوری وابسته نباشم؟ باید چیکار کنم؟

دو تا روانشاس گفتم دکتر عزیزی 

و دکتر شجاعی حتما دنبال کن 

پادکست استاد محمد شجاعی گوش کن تو ایتا کلا رنگ و بوی زندگیت تغییر میکنه نه تنها همسرداری کلا شخصیتت قوی میشه و هویت میگیری

بله خودت مذهبی اهل نمازی؟