2777
2789

یعنی هر قسمت رو با رنگ خودش بنویسم

مثلا سوال با یه رنگ

جواب با یه رنگ

توضیحات با یه رنگ

هرچی تجربه دارید بگید

توصیحات طولانی با رنگ قرمز یا سبز سخت خونده نمیشه؟

چه رنگهایی استفاده کنم و کجاها؟

استادی خودت؟ یا دانشجویی؟

من همیشه با چند رنگ هر چیزیو‌ننویسم نمیتونم آبی مشکی صورتی که بستگی‌داره یه جاهایی یه مدل آبی خوشکل هم بوده قبلا رنگای دیگه م‌بود ولی الان همینا

دختر من همیشه از خودکار رنگی استفاده می‌کنه 

پایین تمام نوشته هاش یک نقاشی هست 

بالای هر صفحه یک متن انگیزشی

کیف میکنم از دیدن صفحات دفترش 

آدم دوست داره فقط بخونه بس تمیز و منظم و خوش رنگ هستند 

«ذوق نوشتن »

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

استادی خودت؟ یا دانشجویی؟من همیشه با چند رنگ هر چیزیو‌ننویسم نمیتونم آبی مشکی صورتی که بستگی‌داره یه ...

نه منم دارم میخونم. استاد که جزوه نمینویسه😄

من اشتباه کردم همیشه یه رنگ نوشتم. خسته کننده و یکنواخت شده. اما رنگی نوشتن تفکیک میکنه.

ولی نمیدونم‌چه جوری رنگی بنویسم.

مثلا درس زبان اگه یه جمله انگلیسی شامل  اسم صفت فعل هرکدوم رو یک رنگ بنویسم جمله رنگی بشه گیج نمیشم؟

یا درسهای دیگه سوال یه رنگ باشه جواب و توصبحات یه رنگ دیگه؟

دختر من همیشه از خودکار رنگی استفاده می‌کنه پایین تمام نوشته هاش یک نقاشی هست بالای هر صفحه یک متن ا ...

خب همین حس زنده بودن و پویا بودن و تازگی خیلی عالیه.

احساس میکنم خیلی دخترت تمیز و مرتبه. من باید حتما تمیز و مرتب باشه تا بتونم تمرکز کنم.

جمله نگیزشی چی مینویسه مثلا؟ چقدر این ایده فوق العاده بود. خیلی نیاز داشتم چون بی انگیزه ام. 

نه منم دارم میخونم. استاد که جزوه نمینویسه😄من اشتباه کردم همیشه یه رنگ نوشتم. خسته کننده و یکنواخت ...

آخه استادای ما بعضیاشون ما جزوه داشتن خودمم استاد بودم مینوشتم عاشق نوشتنم دهنم آب افتاد یاد آبغوره افتادم

خب همین حس زنده بودن و پویا بودن و تازگی خیلی عالیه.احساس میکنم خیلی دخترت تمیز و مرتبه. من باید حتم ...

بله عزیزم خیلی منظم هستند و بی نهایت بها می‌دند به داشته هاشون

حالا چه اون داشته وقت و زمان باشه چه ظاهر چه وسیله هاشون 

و چه وظایفی که محول هستند 

آدم لذت میبره از ارائه هاشون 

جملات انگیزشی و شکرگزاری 

هر چیزی می‌تونه باشه 

مثلا محتوای متوقف نشدن تلاش کردن

سلامتی

تشکر بابت داشته ها و شروع بهتر 

و...

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
آخه استادای ما بعضیاشون ما جزوه داشتن خودمم استاد بودم مینوشتم عاشق نوشتنم دهنم آب افتاد یاد آبغوره ...

دیگه چیا مینویسی؟ دفترهای مختلف داری؟

منم نوشتن رو خیلی دوست دارم. البته جدیدا خیلی علاقمند شدم و قدرشو دونستم که چقدر خوبه.

هرکس منو میبینه میره ابغوره میخوره😄😄

بله عزیزم خیلی منظم هستند و بی نهایت بها می‌دند به داشته هاشونحالا چه اون داشته وقت و زمان باشه چه ظ ...

ای جانم خدا حفظ کنه همچین دختر گلی رو.

میشه بگی چطور به وقت و زمان و ظاهرش بها میده؟ چقدر میشه ازش یاد گرفت.

نه گیج نمیشی تو یه دفتر جدا امتحان کن ببین چطوری هستی

افرین ممنون. توی یه برگه تست میکنم دفترمو خراب نمیکنم. ایده خوبی بود. چون خیلی وقته از نوشتن فاصله گرفتم چرک نویس و پاک نویس هم فراموشم شده بود.

نهایتش یک صفحه بشه اینجوری نوشت😅

نظر من اینه که خیلی خودت رو درگیرش نکن با هر رنگی که خوشت میاد و رفت زیر دستت بنویس

و اگر دانشجو هستی که اصلاً این کار رو نکن

اگر دبیرستانی هستی بکنی ضرر نداره ولی برای دانشگاه مسخره میشی نکنی بهتره

دیگه چیا مینویسی؟ دفترهای مختلف داری؟منم نوشتن رو خیلی دوست دارم. البته جدیدا خیلی علاقمند شدم و قدر ...

منم میرم بخورم.

انواع دفتر دارم دخترم دو سالو پنج ماهشه حرفاشو کاراشو مینویسم دفتر همه کاره دارم دفتر شکرگزاری 

افرین ممنون. توی یه برگه تست میکنم دفترمو خراب نمیکنم. ایده خوبی بود. چون خیلی وقته از نوشتن فاصله گ ...

من برعکسش خونه پ وسایل دوست دارم ست و یکرنگ باشن‌تضاد توش باشه مغزم قاطی میکنه

نهایتش یک صفحه بشه اینجوری نوشت😅نظر من اینه که خیلی خودت رو درگیرش نکن با هر رنگی که خوشت میاد و رف ...

نه دانشجو نیستم درسم تموم شده خیلی وقته. دارم‌چیزهای دیگه ای میخونم.

منم همین فکرو داشتم. جزوه‌ هام همه با خودکار مشکی. فکر میکردم خفنه خخخ.

ولی یه جزوه قدیمها داشتم که با خودکار رنگی نوشته بودم بدون اینکه بخونم فقط با نوشتنش خوب یادش گرفته بودم.